Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı muhtemel 11'i belli oldu!

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı muhtemel 11'i belli oldu!
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak Konferans Ligi'nde yarı finale çıkma mücadelesi veren Fenerbahçe, Olympiakos ile 3-2'nin rövanşında karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertlilerin sahaya çıkması beklenen kadrosu belli oldu.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kader akşamı geldi çattı. Kanarya3-0 geriye düştüğü Olympiakos deplasmanında 3-2'yi yakalamış ve umudunu İstanbul'a taşımayı başarmıştı. Yarın oynanacak mücadele öncesinde İsmail Kartal'ın sahaya sürmesi beklenen kadro da belli oldu. Yarı finale kalmak isteyen sarı lacivertlilerle ilgili son gelişmeler haberimizde.

Tadic ve İrfan Can attı

Fenerbahçe geçen hafta çıktığı Olympiakos deplasmanında 8'inci dakikada Fortunis, 32'de Jovetic ve 57'de de Chiquinho'nun golleriyle 3-0 geriye düşmüştü. İkinci yarıda bambaşka bir kimliğe bürünen İsmail Kartal'ın öğrencileri 68'de Tadic'in penaltısı ve İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 32'ye getirmişti.

Yunanlarla 18'inci maç

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde 18. kez mücadele edecek. Kanarya, bu organizasyonda oynadığı 17 müsabakada 11 galibiyet elde ederken, 6 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertliler, söz konusu mücadelelerde 43 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçının muhtemel 11'i

Dominik Livakovic, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Becao, Çağlar Söyüncü, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.