Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı muhtemel 11'i belli oldu! İşte sahaya çıkacak kadro

Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı muhtemel 11'i belli oldu! İşte sahaya çıkacak kadro
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 33'üncü haftanın kapanışında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertlilerin sahaya çıkması beklenen kadrosu belli oldu.

Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 yenerek liderliğini bir hafta daha garantilediği Süper Lig'de Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına çıkıyor. Sarı lacivertliler, Avrupa'dan elenmesi sonrasında oynayacağı kritik mücadeleden kazanarak ayrılmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak amacında. Diğer yandan İsmail Kartal'ın sahaya süreceği kadro da büyük ölçüde şekillendi. İşte detaylar...

İŞTE SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Sivasspor: Nikolic, Murat, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, Bartuğ, Charisis, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

4 eksik var

Fenerbahçe'de menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra Leonardo Bonucci, Serdar Aziz ve Miha Zajc Sivasspor maçının kadrosuna alınmadı. Olympiakos maçında ağrıları artan Rodrigo Becao, kafidede kendine yer buldu ancak oynaması beklenmiyor.

7 oyuncuda sarı alarm

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Edin Dzeko ve Michy Batshuayi, Sivasspor karşısında kart görmeleri durumunda ligin 34'üncü haftasında Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler.

Deplasman kralı

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda gösterdiği performansla parmak ısırtıyor... 16 dış saha maçına çıkan sarı- lacivertliler, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe, lig tarihinde üst üste 10 deplasman maçı kazanan ilk takım olma başarısını da göstermişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.