Fenerbahçe'nin stoperi Becao ne zaman sahalara dönecek?

Fenerbahçe'nin stoperi Becao ne zaman sahalara dönecek?
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Fenerbahçe'de gözler Süper Kupa'da. Finali kazanmak için Riyad'da ezeli rakibiyle karşılaşacak sarı lacivertlilerde Becao'nun durumu da merak konusu. Becao ne zaman sahalara dönecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin sezon başında 8.5 milyon euro karşılığında Udinese'den kadrosuna kattığı Becao, 10'uncu haftaya kadar yer aldığı maçlarda takımın en önemli isimlerinden biriydi. Savunmanın bel kemiği haline gelen ve taraftarların da sevgilisi olan Brezilyalı futbolcu yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süredir sahalardan uzak kaldı. Ne zaman antrenmanlara başlayacağı ve yeşil çimlere ayak basacağı merak konusu haline geldi. Peki, Fenerbahçe'nin stoperi Becao ne zaman sahalara dönecek? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ameliyat oldu

27 yaşındaki futbolcunun 10'uncu haftada Pendikspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanması sonrasında amstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması tespit edildiği belirtilmişti. Sambacı geçen ay da Almanya'nın Münih kentinde ameliyat oldu. Ne zaman sahalara döneceği konusunda da ilk adımı atmak üzere olan deneyimli stoper 10 Ocak'tan itibaren bireysel antrenmanlara başlayacak. 1-1.5 aya kadar da hazır hale gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.