Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü başkan açıkladı! Mergim Berisha kimdir

Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü başkan açıkladı! Mergim Berisha kimdir
Transfer limitinde TFF'den gelecek haberi bekleyen Fenerbahçe, sol bek için yapacağı takviye için çalışmaları sürdürürken flaş bir açıklama geldi. Salzburg Başkanı, Mergim Berisha'nın sarı lacivertlilerle görüştüğünü duyurdu. Peki Mergim Berisha kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, boyu ve kilosu kaç? Transfermarkt profili haberimizde.

Kosovalı Vedat Muriqi'den aldığı veirm sonrasında rotasını bu ülkeye çeviren Fenerbahçe bir takviyeye daha hazırlanıyor. Sol bek transferi ile meşgul olan sarı lacivertliler hiç beklenmedik bir şekilde santrafor mevkisine transfer gerçekleştirecek. Yönetim Kosova asıllı Alman oyuncu Mergim Berisha için girişimlere başladı. Durumu Salzburg Başkanı Siegmund Gruber de doğruladı. Mergim Berisha kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, boyu ve kilosu kaç? Transfermarkt profili haberimizde.



7 golü var

İki kulüp arasındaki anlaşmayı Avusturya basını da doğruladı... Nachrichten’e açıklamalarda bulunan Red Bull Salzburg Başkanı Siegmund Gruber, “Erling Braut Haaland ve Takumi Minamino takımdan ayrıldı. Daha da ayrılacak isimler var. Mergim Berisha da Fenerbahçe ile görüşüyor” ifadesini kullandı..


 


Mergim Berisha kimdir? Transfermarkt profili

11 Mayıs 1998 tarihinde Almanya'nın Berchtesgaden kentinde dünyaya gelen Berisha futbola FC Bischofswiesen'de başladı. Salzburg altyapısında devam etti ve burada profesyonelliğe adım attı. Liefering'de oynadığı bir sezonun ardından takımına geri döndü ve bu kez de LASK Linz'e kiralandı. İlk yurt dışı macerası Magdeburg ile oldu. Berisha bir kiralık kariyerini de Altach'ta geçirdi. Bu sezon çıktığı 20 maçta 9 gol atıp 6 da asist yaptı. Kariyerinde 1 Avusturya ligi ve kupası bulunuyor.  Almanya U21 takımı formasını da 1 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.