Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da! Ayrılık sonrası imza atılacak

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da! Ayrılık sonrası imza atılacak
Transfer dönemini en hızlı geçiren takımlardan biri olan Fenerbahçe, forvete de takviye yapmak üzere. Sarı lacivertlilerin yeni yıldızı İstanbul'a geldi.

Yeni sezonda kadrosuna kattığı isimlerle zirve mücadelesini sonuna kadar yürüteceğini ve şampiyonluk iddiasını göstereceğini kanıtlayan Fenerbahçe, transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala bombaları patlatmayı sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde gözler yeni hamleye çevrildi. Takımdan ayrılacak yıldızın yerine gelecek futbolcu için geri sayım başladı. Ayrılık sonrası imzalar atılacak. Detaylar haberimizde yer alıyor.

f1-ibn3wiaa3rsy.webp

Yıldızlar Kadıköy'e geldi

Fenerbahçe'nin bu yaz yürüttüğü transfer operasyonunda birbirinden yıldız isimler Kadıköy'e ve oradan Samandıra'ya ayak bastı. Edin Dzeko'dan Dusan Tadic'e, Fred'den Sebastian Szymanski'ye pek çok sayıda oyuncunun yanı sıra çok önemli sistem futbolcuları takıma dahil edildi. Son olarak da kaleye Dominik Livakovic getirildi. Ancak bununla da bitmedi. Yönetim, bir forvete daha imza attırmak üzere.

batshuayi-fenerbahce-den-ayriliyor-mu-takimda-16264331-3884-amp.jpg

Batshuayi ayrılacak

Kadrosuna yabancı bir oyuncu eklemek için takımdan kontenjan futbolcusu göndermek zorunda olan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ile yollar ayrılıyor. Belçikalı yıldız için daha önce de forma giydiği İngiltere'den teklif aldığı ve bonservis de kazandıracağı öğrenildi. Geçen sezon 20 gol ve 2 asistlik performans sağlayan yıldız isim, bu istatistiğine rağmen yerini garantileyemedi. Bu durum da ayrılığı getirdi. İddialara göre Nottingham Forest'a imza atacak Batshuayi için 6.5 milyon euro ödenecek.

64eecd234e3fe11d242f71fa.webp

Alfredo Morelos geldi

Fenerbahçe'nin Dzeko ve Umut Nayir ile birlikte hücum hattını oluşturması için kadrosuna katmak istediği Alfredo Morelos, bu gece saatlerinde İstanbul'a geldi. 22.00'de İspanya'dan havalanan uçak, 01.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi. Kendisini bekleyen araca binen 27 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, daha önce birlikte forma giydiği Ryan Kent'ten de referans alarak kabul ettiği teklif sonrasında artık gollerini sarı lacivertliler için atacak.

alfredo-morelos-1681225014-105274.webp

Alfredo Morelos kimdir?

Tam adı Alfredo José Morelos Aviléz olan Alfredo Morelos, 21 Haziran 1996 tarihinde Kolombiya'nın Cerete kentinde doğdu. 27 yaşında. 1.77 metre boyundaki Kolombiyalı yıldız oyuncu hızı ve bitiriciliği ile ön plana çıkan bir forvet profili taşıyor. Futbol hayatına ülkesinin en önemli kulüplerinden Medellin'de başladı ve burada profesyonel oldu. 2016'da ilk yurt dışı transferini HJK Helsinki ile Finlandiya'ya yaptı. 500 bin euro karşılıüında bonservisi alındı. Burada gösterdiği yarım sezonluk performans kendisine Glasgow kapılarını açtı. Tam 6 sezon formasını giydiği Rangers ile önemli başarılar elde etti. 1 şampiyonluk kazanan, gol krallıkları yaşayan, ve 1 İskoçya Kuppası kaldıran yıldız isim çıktığı 269 karşılaşmada 124 gol atıp 58 de asist yaptı. Her ne kadar kulüp performansı mükemmel olsa da milli takım formasını istediği seviyede terletemedi. Sadece 11 karşılaşmada görev aldı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.