Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna talip yağıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna talip yağıyor!
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, transferin gözdesi olmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin bir yıldızı daha Avrupa devlerinin radarına girdi.

Ocak ayını bir hayli hareketli geçiren Fenerbahçe'de Emre Mor Karagümrük'e, Bartuğ Elmaz Sivasspor'a, Crespo Rayo Vallecano'ya Samet de Yunanistan'a gönderilmişti. Şimdi ise Jayden Oosterwolde gelişmesi yaşanıyor. Hollandalı stoper yuvadan uçabilir.

Ajax ve PSV'nin yarışı

Hato'nun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Ajax'ın yanı sıra lider PSV'nin bu sezon stopere evrilen Jayden Oosterwolde'yi istediği yönündeki haberler Hollanda basınında yer aldı. Genç oyuncu için yaz aylarında sarı lacivertlilerin kapısının çalınacağı dile getirildi.

İki ligden daha talibi var

Oosterwolde'nin talibi sadece ülkesi Hollanda'dan değil. Parma'dan Fenerbahçe'ye imza atan yıldız futbolcuya geldiği İtalya'da Inter ve Napoli'nin yanı sıra Premier Lig'den Brighton da talip. 3 takım da performansını yakından takip ediyor.

1 golü var

Bu sezon Fenerbahçe'de 29 maça çıkan Jayden Oosterwolde, 1 gol kaydetti. Bu sezon stoper oyuncuların sakatlığı sonrası İsmail Kartal, Hollandalı yıldızı savunmanın göbeğine devşirdi. 22 yaşındaki savunma oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.