Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia'ya sürpriz talip!

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia'ya sürpriz talip!
Bu akşam deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken diğer yandan sözleşmesi bitecek oyuncuların talipleri de arıyor. Sarı lacivertlilerin bu sezonki çıkışında en büyük paylardan birine sahip olan ve attığı gollerle Dünya Kupası'nda da adından söz ettiren Enner Valencia'yı Asya kıtasının devlerinden biri istiyor.

Ligde zirve mücadelesi içinde yer alan ve bu akşam Ümraniyespor karşısında kritik bir sınava çıkacak olan Fenerbahçe, 3 puanla evien dönmek istiyor. Sarı lacivertlilerde tüm hazırlıklar tamamlanırken diğer yandan transferde de hareketli saatler yaşanıyor. Adı Dünya Kupası'ndaki performansı sonrasında Meksika'dan Çin'e, Arabistan'dan İtalya'ya kadar yazılan Enner Valencia'ya sürpriz bir talip çıktı.


Ronaldo'ya karşılık Enner Valencia

Bu s sezon en yakın raklbi Al-Nassr ile şampiyonluk yarışında kıran kırana bir mücadele veren Al Hilal, Ronaldo hamlesi sonrasında hücum hattını güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle de Ekvadorlu futbolcunun ppeşine düştü. Mavi beyazlı Riyad temsilcisi haziran ayında kontratı tamamlanacak golcü yıldızı bonservis ödeyerek bu tescil döneminde de kadrosuna katabilir. Al Hilal'in az kontrat süresi nedeniyle teklifinin de 3 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Takvim'de yer alan habere göre, Fener yönetiminin bu teklifi kabul etmesi için takıma bir forvet transferini gerçekleştirmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.