Fenerbahçe'nin yıldızı Jorge Jesus ile çalışacak! Görüşmeler başlıyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Jorge Jesus ile çalışacak! Görüşmeler başlıyor
Süper Lig'de Galatasaray'ın gerisine düşen ancak şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşanıyor. Eski teknik direktör Jorge Jesus, yıldız isim için devreye girdi.

Geride kalan sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ancak şampiyonluk hasretini dindiremeyen Jorge Jesus, Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile anlaşmaya varmıştı. Liderlik koltuğunda oturduğu ligde bir maçı da eksik olan Portekizli çalıştırıcı, bitime 8 hafta kala en yakın rakibi Al-Nassr'ın 6 puan önünde bulunuyor. Deneyimli antrenör yeni sezon için gözüne sarı lacivertlilerin yıldızını kestirdi.

Dzeko sürprizi

Sene başında Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan Edin Dzeko, Jorge Jesus'un yeni forveti olabilir. Zaman zaman oyundan alınması konusunda sıkıntılar yaşadığı öne sürülen Boşnak oyuncunun ayrılmaya sıcak bakması Jesus'u harekete geçirdi. 69 yaşındaki Jesus tarafından onaylanan golcü oyuncu için ilerleyen günlerde görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. Al Hilal'in kadrosunda Aleksandar Mitrovic de bulunuyor. Ayrıca Neymar da her ne kadar sahalardan bir süredir uzak kalsa da mavi beyazlı ekibin parçası.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.