Fenerbahçe'nin yıldızı rekor bonservisle yolcu! Belki de kimse bunu beklemiyordu...

Fenerbahçe'nin yıldızı rekor bonservisle yolcu! Belki de kimse bunu beklemiyordu...
Kasımpaşa'yı yenerek şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de sıra kupaya geldi. Kanarya'nın yıldızları da gün geçtikçe Avrupa gündeminde adını daha fazla manşetlere yazdırıyor. Bir oyuncunun transferi halinde rekor kırılabilir.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de bu akşam oynanacak olan Ankaragücü karşılaşması büyük önem taşıyor. Sezon sonunda üst üste ikinci kez kupayı kaldırmak isteyen sarı lacivertliler, rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmak ve son 4 takım arasına kalmak amacında. Ayrıca Avrupa ve Süper Lig'de de sonuna kadar gidilmek isteniyor. Diğer yandan da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Kanarya'da gelecek oyuncular kadar gidecek futbolcular da büyük ses getirecek gibi gözüküyor. Özellikle bonservis rekorunun kırılması söz konusu. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Pedrinho, Tolga, Efkan, Cephas, Morutan, Ali Sowe.

Fenerbahçe: İrfan Can, Mert Müldür, Bonucci, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan MKE Ankaragücü Fenerbahçe çeyrek final maçı saat 20.45'te başlayacak. Mücadele A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yaz harekatı başladı

Fenerbahçe'de yaz aylarının transfer çalışmaları için de yönetim düğmeye bastı. Eksik olarak görülen ana mevkilerin yanı sıra kulübeye de takviye açısından belirlenen isimler konusunda girişimler yapılacak. Serbest statüdeki yıldızların menajeriyle temasa geçilirken devam edenlerde de sezon bitince teklifler yapılacak. Özellikle yabancı kontenjanı hususunda gerekli adımlar atılacak.

Satışlar yön verecek

Yönetimin gelecek sezonki stratejisini belirleyecek en önemli husus ise satılacak isimler. Bu kapsamda ön plana çıkan 3 futbolcu var. Ferdi Kadıoğlu, Jaydon Oosterwolde ve Sebastin Szymanski. Eğer satışları gerçekleştirilirse çok önemli bir seviyede gelir elde edilecek. Aynı zamanda yeni transferler için de kaynak oluşturulmuş olacak. İsmail Kartal çok da memnun olduğu oyuncularından ayrılmak istemese de ekonomik fayda nedeniyle gidişlerine karşı çıkmayacak.

Adı her gün farklı ülkede manşet

Sarı lacivertli ekibin yıldız oyuncularından Sebastian Szymanski'nin adı her geçen gün farklı bir ülkede manşete geliyor. İlk olarak İngiltere'de Arsenal ve Tottenham'ın istediği öne sürülen Polonyalı yıldız için sonrasında Alman ekibi Leverkusen'in devrede olduğu dile getirilmişti. Dün de Napoli'nin adı geçti. Bonservis beklentisi ise minimum 30 milyon euro.

Rekor beklentisi

Sezon başında yaklaşık 10 milyon euro karşılığında Dinamo Moskova'dan alınan ve performansıyla herkesi büyülemeyi başaran Sebastian Szymanski, eski takımı Feyenoord'un taraftarları tarafından transfer edilmediğine dair pek çok kez gündeme gelmişti. 12 gol ve 14 asist yapma başarısı gösteren 24 yaşındaki futbolcudan Arda Güler sonrasında yeni bir bonservis rekorla birlikte satış bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.