Fenerbahçe'nin yıldızı takımdan ayrılacak mı? Resmi açıklama geldi...

Fenerbahçe'nin yıldızı takımdan ayrılacak mı? Resmi açıklama geldi...
Transfer harekatına hızlı başlayan Fenerabhçe'de yeni adımlar için takımdan ayrılması beklenen futbolcuların yeni takımlarına gitmesi bekleniyor. O isimlerden biri hakkında açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Ve Trabzonspor'u 5-1 yenen Galatasaray ile puanının eşitlenmesine engel olamayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler göndermek istediği futbolcular konusunda da yeni gelişmelerin yaşanmasını ve kadrosuna yeni isimler katmayı planlıyor. Ayrılması gündemdeki futbolculardan biri hakkında resmi açıklama geldi.

İlk imzaydı ama olmadı

Fenerbahçe'nin sezon başında imza attırdığı ilk isim olarak beklentilerin yükselmesine neden olan Ryan Kent, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. İngiliz futbolcu çok az süre alırken İsmail Kartal'In gözüne girmeyi başaramadı. Ülkesinden kendisini isteyen takımlar olsa da Hırvat devi Dinamo Zagreb bir süredir kendisiyle ilgileniyor. Teknik Direktör Sergej Jakirovic de yıldız oyuncunun transferine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Jakirovic, "Ryan Kent transferi için Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Kent, Avrupa seviyesinde bir oyuncu. Transferi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi göreceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum