Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip çıktı! Ocak ayında İstanbul'a geliyorlar

Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip çıktı! Ocak ayında İstanbul'a geliyorlar
Trendyol Süper Lig'de bu akşam Sivasspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Sarı lacivertlilerin kadrosundaki yıldız isme talip çıktı. Ocak ayında da İstambul'a gelmeleri bekleniyor.

FC Nordsjælland karşısında aldığı 6-1'lik yenilgi ile tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşayan Fenerbahçe, ligde 3 puan arıyor. Geride kalan haftada Karagümrük'ü 2-1 yenen sarı lacivertliler bu kez Sivasspor'u yenmek amacıyla sahaya çıkacak. İsmail Kartal ve öğrencileri, taraftarının önünde elde edeceği zaferle birlikte hem moral bulmak hem de gönül almak amacında. Diğer yandan ise transfer süreci hızlı şekilde başladı. Birçok isme talip çıkarken en ciddi alıcı ise İtalya'dan.

1.4 milyon euroya geldi

Ali Koç döneminin ilk transferlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu, 1.4 milyon euro karşılığında NEC Nijmegen'den alınmıştı. Bir dönem acabalarla taraftarları düşündürse de gelişimini sürdüren Hollanda patentli futbolcu, gösterdiği performansla adını her geçen gün daha üst sıralara yazdırmayı başardı. Milli takım tercihini de Türkiye'den yana kullanan yıldız futbolcu, birçok takımın da transfer listesine girdi.

35 gole katkısı var

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana 187 karşılaşmaya çıkan Ferdi Kadıoğlu, bugüne kadar 15 kez fileleri sarstı. 20 de asist yapma başarısı gösterdi. O dönem 1 milyon euro civarındaki piyasa değerini 17 milyon euroya yükseltti. Ayrıca milli takımda da Almanya'ya attığı gol, kendisini vitrine çıkarma konusunda büyük rol oynadı.

Napoli peşinde

Geçen sezon da ayrılması beklenen ancak takımda kalan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artsa da Napoli kendisi için oldukça ciddi. Daha önce Kim transferi için anlaşan iki ekibin bu kez Ferdi konusunda masaya oturmaları ve fiyat pazarlığına başlayacağı öğrenildi. İtalyan ekibinin çeşitli bonuslarla çıtayı yükselteceği dile getiriliyor. Milli oyuncu da süreci yakından takip ederek geleceği hakkında nasıl bir karar çıkacağını bekliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.