Fenerbahçe'ye bir dünya yıldızı daha!

Fenerbahçe'ye bir dünya yıldızı daha!
Kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendiren Fenerbahçe'de transfer harekatı devam ediyor. Sarı lacivertliler gündemine bir dünya yıldızı daha aldı

Trendyol Süper Lig'in 20'inci haftasında Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 yenen Fenerbahçe, en yakın rakibi Galatasaray'ın maç fazlasıyla 5 puan önüne geçti. Sarı lacivertliler Bonucci ve Krunic hamleleriyle şampiyonluk hedefi konusunda altın adımlar atarken sıra yeni bir isme daha geldi. Kısa süre içerisinde kulübüyle görüşülerek bu sürecin de tamamlanması bekleniyor.

Üç isim gönderilebilir

Lider Fenerbahçe'de ocak ayı transfer döneminde hücum hattından 3 isim ayrılabilir. Daha fazla forma şansı bulmak isteyen King ve Batshuayi'nin yanı sıra performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Ryan Kent'in talipleri var. Görüşmeler de yapılıyor. Kontenjan konusunda rahatlanılması için bu oyuncuların gönderilmesi gerekiyor. Eğer beklenen olursa bir dünya yıldızı için harekete geçilecek.

Martial listede

Forvetini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de listeye eklenen son isim Manchester United'ın deneyimli futbolcusu Anthony Martial oldu. Bu sezon beklediği süreyi alamayan ve genelde yedek kulübesinde yer alan Fransız oyuncu, Sancho'dan sonra ayrılması beklenen isimler arasında bulunuyor. Yönetim de eğer yabancı oyuncularıyla ayrılık ile ilgili imzaları atabilirse Ada'ya giderek Unitedlı yöneticilerle masaya oturacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.