Fenerbahçe'ye bir yıldız da Portekiz'den! Sezon başı olmamıştı, ocakta gelebilir

Fenerbahçe'ye bir yıldız da Portekiz'den! Sezon başı olmamıştı, ocakta gelebilir
Beşiktaş'ı yenerek hem ezeli rakibini evinde hüzün yaşatan hem de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de bayram havası yaşanıyor. Sarı lacivertliler transferde de hızlı gelişmeler yaşıyor. Adı sezon başında gündeme gelen yıldız bir isim için girişim yapılacak

Trendyol Süper Lig'de konuk olduğu Beşiktaş'I 3-1 yenen Fenerbahçe, liderlik koltuğundaki varlığını da sürdürdü. Rakibi Galatasray'ın kazanmasına rağmen 3 puan alarak evine dönen sarı lacivertlileri dev derbide sonuca götüren golleri Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski kaydetti. İsmail Kartal ve öğrencilerinin şimdiki hedefi ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'yı yenerek diğer karşılaşmaya bakmadan bir üst tura yükselebilmek. Diğer yandan transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İlk hamlelerden biri stopere yapılacak.

İsmail Kartal istedi

Sezon başında alınan birçok yıldızla rakiplerine gözdağı veren ve şu anda da ilk sırada yer alan Fenerbahçe'de eksik görülen tüm noktalara gereken dokunuşlar gerçekleştirilecek. Teknik Dİrektör İsmail Kartal ve ekibinin ilk hedefi ise stoper. Becao'nun sakatlığı, Serdar Aziz'in halen dönmemesi ve Samet'in istenen seviyeye henüz ulaşamaması yeni bir arayışı da beraberinde getirdi. Bu sebeple rota Portkeiz'e çevrildi.

Yabancı kontenjanı etkilenmeyecek

Deneyimli çalıştırıcı şu anda Braga'da forma giyen eski Beşiktaşlı Serdar Saatçi'yi istedi. Siyah beyazlılarla yaşadığı anlaşmazlık sonrasında kırmızı beyazlı ekibe imza atan genç futbolcu için ocak ayında kulübüyle görüşülecek. Hem yüksek maliyetli bir anlaşma yapılmayacak hem de yabancı kontenjanı etkilenmediği için de hem Serdar hem de diğer yabancı oyuncular düzen bozulmadan oynayabilecek.

12 maça çıktı

Geçen sene 1.5 milyon euro karşılığında SC Braga'ya imza atan Serdar Saatçi bu sezon Şampiyonlar Ligi deneyimi de elde etti. 20 yaşındaki stoper elemelerle birlikte toplam 4 karşılaşmada 275 dakika forma giydi. Toplamda ise 12 maçta 950 dakika süre aldı ve 2 asistlik katkıda bulundu. Güncel piyasa değeri ise 2 milyon euro. Serdar'ın adı sezon başında da Kanarya ile anılmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.