Fenerbahçe'ye La Liga'dan da bir yıldız! Şampiyonluk parçası geliyor...

Fenerbahçe'ye La Liga'dan da bir yıldız! Şampiyonluk parçası geliyor...
Devre arasında rakiplerinin aksine agresif bir tutum sergileyerek başlayan ve iki dünya yıldızıyla sözleşme imzalayan Fenerbahçe, bir yenisi için daha kolları sıvadı. Adres bu kez La Liga.

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde şampiyonluk mücadelesi veren lider Fenerbahçe, transfere de hızlı başladı. Sarı lacivertliler Rade Krunic ve Leonardo Bonucci'nin ardından bu kez rotasını İspanya'ya çevirdi. La Liga'nın yıldız futbolcusu için de kısa süre içerisinde sürecin tamamlanarak resmi duyurunun yapılması bekleniyor.

Samet ayrıldı

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Samet Akaydin, çok eleştirilen performansının ardından geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a kiralanmıştı. Stoperde boşluğu oluşan Kanarya, bu bölgeye bir hamle yapabilmek adına kolları sıvadı ve milli futbolcu listeye alındı.

Çağlar'ı istediler

Bu sezon Becao'nun yokluğunda sıkıntılar yaşayan ve ikinci yarıda aynı durumda kalmak istemeyen Fenerbahçe'de Atletcio Madrid'in yıldızı Çağlar Söyüncü gündeme geldi. Oyucnu tarafında her şey tamam ancak Teknik Direktör Diego Simeone oyuncusunun Süper Lig'de oynama konusuna henüz ikna değil. Eğer anlaşma sağlanırsa deneyimli futbolcu İstanbul'a gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.