Fenerbahçe'ye Norveçli stoper! Havard Nordtveit kimdir, kaç yaşında? Transfermarkt değeri

Fenerbahçe'ye Norveçli stoper! Havard Nordtveit kimdir, kaç yaşında? Transfermarkt değeri
Stoper mevkisine takviye yapma kararı alan Fenerbahçe aynı zamanda ön libero da oynayabilen ve Ersun Yanal'ın da elini rahatlatabileceğini düşündüğü Havard Nordtveit'i listesine aldı. Peki Havard Nordtveit kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kariyerinden kesitler ve Transfermarkt değeri haberimizde.

Transfer döneminin tamamlanmasına bir hafta kala çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Hoffenheim'de forma giyen Norveçli Havard Nordtveit'i gündemine aldı. Norveçli yıldızı kadroda düşünmeyen Alman ekibi, 29 yaşındaki futbolcuyu gönderme konusunda da sıcak görüşlere sahip. Geçen sezon Fulham'a kiralanan Havard Nordtveit, stoper mevkisinin yanısıra ön libero pozisyonunda da görev yapabiliyor. Habertürk'ün haberine göre sarı lacivertliler tecrübeli oyuncu için devrede.
 


Havard Nordtveit kimdir?

21 Haziran 1990 tarihinde Norveç'in Vats şehrinde doğan Håvard Nordtveit, Haugesund'da futbol hayatına başladı. 29 yaşındadır. 1.80 Arsenal tarafından keşfedilen Norveçli buaradan UD Salamanca, Lillestrom ve Nürnberg'e kiralandı ancak istenen verim sağlanamayınca Borussia Mönchengladbach'a transfer oldu. İngiltere'den Westham United'a geçiş yapan Norveçli bir sezon sonra Hoffenheim ile ikinci Bundesliga kariyerine merhaba dedi. Geçen sezonu Fulham'da kiralık geçirdi. Milli takım formasını 49 kez giydi ve 2 gol attı.

Håvard Nordtveit


 

Havard Nordtveit Transfermarkt

Norveç'in en değerli 10 oyuncusu arasında yer alan 29 yaşındaki Nordtveit'in güncel piyasa değeri 4 milyon eurodur. İstikrarlı yapısıyla göze çarpan tecrübeli futbolcunun en yüksek pazar fiyatı ise Borussia Möncengladbach'ta oynadığı dönemde 8 milyon euro olmuştur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.