Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kiralanan yıldıza teklif var...

Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kiralanan yıldıza teklif var...
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de transfer çalışmalar devam ediyor. Gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de büyük önem taşıyor. Kiralanan bir yıldıza ise gittiği takımdan teklif yapılacak.

Fenerbahçe'nin devre arasında Panathinaikos'a kiraladığı Samet Akaydın, Yunan temsilcisinde geçirdiği süre boyunca gösterdiği performansla dikkat çekti. Fatih Terim'in kadrosuna kattığı milli futbolcu, verdiği katkıyla ön plana çıktı. Sezon sonunda ise bonservisi alınabilir. 13 karşılaşmada forma giyen ve 1 asistlik istatistik elde eden 30 yaşındaki stoper yaz aylarında kalıcı olarak Yunanistan'da kalabilir.

Atina temsilcisinde deneyimli teknik direktör, Samet'in kadroya dahil edilmesi konusunda yönetime rapor verdi. Şampiyonluk mücadelesindeki özverisinden dolayı gelecek sene de birlikte olmak istediğini iletti. Atina ekibi sarı lacivertlilere 2 milyon euroluk teklif yapacağı öğrenildi.

Samet Aakaydın 2022-2023 sezonunun devre arasında Adana Demirspor'dan 3.7 milyon euroya alınmıştı. Ancak TFF'nin getirdiği yeni kontenjan kuralı sebebiyle kadroda yer verme konusunda da olumlu görüşler var. Son sözü İsmail Kartal söyleyecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.