Fenerbahçe'ye transferde zorlu rakipler! Beşiktaş da istemişti ama...

Fenerbahçe'ye transferde zorlu rakipler! Beşiktaş da istemişti ama...
Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler Krunic ve Bonucci'den sonra bir isimle daha anlaşmak istiyor ancak karşısında zorlu rakipler var.

Liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe her ne kadar Samsunspor karşısında beraberlikle sahadan ayrılsa da şampiyonluk sevinci yaşayacağından emin. Sarı lacivertlilerde İsmail Kartal ve yardımcıları, oyuncuların moralini en üst seviyede tutabilmek ve hedeften sapmamak adına her şeyi yapıyor. Diğer yandan yönetim de gelen rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listedeki isimlerden biri Matheus Saldanha. Ancak süreç çok istenen gibi değil.

Beşiktaş da izledi

Partizan'da forma giyen Brezilyalı forveti geçtiğimiz hafta Beşiktaşlı yöneticiler izlemişti ancak şu ana kadar resmi teklif götürülmedi. Zira Sırp ekibinin istediği bonservis de yüksek gibi görünüyor. 5-6 milyon eurodan açılan pazarlıkların Kartal'ı aşması bekleniyor ancak olası satışlar dengeyi değiştirebilir. Ayrıca farklı ülkelerden de talipler var.

İtalya ve İspanya'dan isteniyor

Avrupa'nın doğusunda bonservislerin nispeten düşük olması bazı kulüpleri bu coğrafyayı takip etmek zorunda bırakıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Torino ve La Liga devi Sevilla da Saldanha için devrede. Brezilyalı santraforun geleceği hakkında ayrılmayacağı açıklansa da yapılacak yüksek bedelli bir teklif kararın değişmesine neden olabilir. Yıldız oyuncu Partizan ile 18 lig maçında 14 kez ağları havalandırdı, 5 de asist yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.