Fener'den Correa hamlesi

Fener'den Correa hamlesi
Gelecek sezon da şampiyonluğun yanı sıra Avrupa kupalarında da iddialı bir performans ortaya koymak isteyen Fenerbahçe, birçok ismi gündemine aldı. Sarı lacivertlilerde gündeme gelen son yıldız Inter'in Arjantinli hücumcusu Joaquin Correa oldu.

Gelecek sezon da şampiyonluğun yanı sıra Avrupa kupalarında da iddialı bir performans ortaya koymak isteyen Fenerbahçe, birçok ismi gündemine aldı. Sarı lacivertlilerde gündeme gelen son yıldız Inter'in Arjantinli hücumcusu Joaquin Correa oldu. Yönetim, İtalyan ekibiyle kısa süre içerisinde görüşmelere başlayacak ve Marsilya'nın satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde teklifini sunacak.

Sezon başında transfer edilen Szymanski'nin birçok takımın listesine girmesi Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Kanarya, 10 numara mevkisinde oynayabilen ve oyun tarzıyla da heyecan yaratacak bir ismi kadrosun katmayı hedefliyor. Gündeme gelen son yıldız ise Inter'de forma giyen ve bu sezon Fransa'nın Marsilya ekibine kiralanan Correa.

Skor üretemedi

Kiralandığı Marsilya'da performansa bağlı satın alma opsiyonu bulunan Correra, Fransız temsilcisinin formasını giydiği 16 karşılaşmada gol veya asist katkısı yapamadı. Bu sezonu neredeyse boş geçiren ve sadece 572 dakika sahada kalan tangocu için mavi beyazlıların opsiyonu devreye sokacak bir hamle yapması beklenmiyor. Yönetim de Inter ile temasa geçerek son durumu öğrenecek ve eğer maliyeti uygun bir seviyeye çekebilirse resmi teklif yapacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.