Ferdi Kadıoğlu paylaşılamıyor... Adım adım ayrılığa

Ferdi Kadıoğlu paylaşılamıyor... Adım adım ayrılığa
Fenerbahçe'nin gurbetçi futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, performansıyla pek çok takımı peşinden koşturmayı başarırken sezon sonunda da ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Kendisini isteyen kulüplere bir yenisi daha eklendi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de birçok futbolcu transfer gündemine oturmayı başardı. O isimlerin başında da Ferdi Kadıoğlu geliyor. NEC Nijmegen'den transfer edildikten sonra zaman zaman ayrılacağı konuşulsa da takımda kalan ve performansını gün geçtikçe artıran milli futbolcu, Avrupa'da birçok önemli kulübünü de peşinden koşturuyor. Bu yaz da ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Yönetimin hedefi ise 30 milyon euro civarında bir bonservis elde edebilmek.

Birçok mevkide oynamasının yanı sıra fiziğini geliştiren ve süratiyle de bir makineye dönüşen Ferdi Kadıoğlu için daha önce Arsenal'in devreye girdiği öne sürülmüştü. Londra temsilcisinin ardından Premier Lig'den bir talibi daha çıkan 24 yaşındaki futbolcu, Unai Emery'nin listesine girdi.

Başkan Ali Koç'un daha önce "Ferdi Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde" sözlerini sarf etmişti. Ferdi bu sezon 40 maçta 3 gol, 4 asist yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.