Ferdi Kadıoğlu transferi engelledi

Ferdi Kadıoğlu transferi engelledi
Süper Lig'in ilk 3 haftasını galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe, yaz transferini 9 oyuncu alarak kapattı. Mergim Berisha, Kim, Rossi, Meyer gibi yıldızları kadrosuna katan Kanarya, gözden düşenlerle ise yollarını ayırdı. Fenerbahçe'de sol bek transferi Ferdi'nin iyi performansı nedeniyle devre arasına bırakıldı...

Fenerbahçe transferin son gününü sessiz geçirdi. Kenar bek için gerekli şartlar oluşmayınca, bu mevkiye yapılacak takviye devre arasına bırakıldı. Üç ayrı kulvarda mücadele edecek sarı-lacivertli ekip, yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda yaz döneminde toplam 9 oyuncuyu renklerine bağladı. Mergim Berisha, Min Jae Kim, Miguel Crespo, Diego Rossi, Max Meyer gibi önemli isimler takıma katılırken, Serdar Dursun fırsat transferi olarak alındı.


Fenerbahçe'de büyük temizlik

Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Emir Ortakaya ise geleceğe dönük hamleler oldu. Kanarya; Frey, Dirar, Zanka, Perotti, Thiam, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Sadık, Deniz Türüç, Harun, Cisse ve Ademi ile yollarını ayırırken, Samatta, Ozan Tufan ve Lemos'u ise kiralık gönderdi. Oğuz Kağan, Barış Alıcı ve Ömer Faruk Beyaz'la birlikte gönderilen toplam oyuncu sayısı 18'i buldu. (Caulker hariç) Sözleşme imzalanan Steven Caulker da resmi maçta oynamadan Gaziantep FK'ya kiralandı.


Ferdi ve Novak idare edecek

Sol bek transferinde frene basılmasında Ferdi Kadıoğlu'nun Altay maçındaki performansı da etkili oldu. Teknik direktör Pereira'nın ligdeki son karşılaşmada 1 gol+1 asist ile başarılı bir oyun çıkaran genç futbolcuya güvenoyu vermesi üzerine yönetim daha fazla zorlamama kararı aldı. Bu mevkide devre arasına kadar Ferdi Kadıoğlu ile ihtiyaç durumunda Filip Novak görev yapacak. Ocak ayında tekrar değerlendirme yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.