Fernando Lucas Martins kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Fernando Lucas Martins kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Bu sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor'da gelecek senenin hazırlıkları sürüyor. Bordo mavililer Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket ederken rotalardan biri de yine Türkiye oldu. Daha önce Antalya il sınırları içerisinden yaptığı Siopis ve Bakasetas transferinde tam isabet sağlayan Fırtına'nın yeni hedefi Fernando Lucas Martins oldu. Brezilyalı orta saha oyuncusunun gösterdiği performans da herkes tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Kendisi hakkında da bilgi sahibi olmak üzere araştırmal

Orta sahada mücadeleci, direnci yükseltebilecek ve takıma motivasyon sağlayabilecek isimler üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor'da bonservisi makul isimler üzerinde yoğunlaşılıyor. Sezonu şampiyon tamamladıktan sonra transfere daha da fazla zaman ayıracak olan bordo mavililerde yabancı sınırı da göz önünde bulundurularak hata yapmak istenmiyor. Bunun için de en doğru isimler tercih edilmeye çalışılacak. Fernando Lucas Martins de bu adaylar arasında bulunuyor. Çin sonrası geldiği Türkiye'de Süper Lig'e damga vuran sambacı, Nuri Şahin'in yeniden yarattığı Akdeniz ekibinde öne çıkan karakterlerden biri olmayı başardı. Peki, Fernando Lucas Martins kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 

Fernando Lucas Martins kimdir?

Fernando Lucas Martins (d. 3 Mart 1992, Erechim Brezilya), Brezilya Milli Takımı'nda forma giymiş (8 kez) oyuncudur. 3 Mart 1992 tarihinde Brezilya'nın Erechim kentinde doğdu. 1.75 metre boyundaki orta sahaya oyuncusu 30 yaşındadır. Futbola Gremio'da başlayan yıldız oyuncu, birçok vatandaşını dünya futboluna sunan Shakhtar tarafından 11 milyon euro karşılığında transfer edildi. 2 sezon sonra ise 8 milyon euroya Sampdoria'ya satıldı. İtalya sonrasında adresi Rusya oldu. Avrupa'nın doğusuna 12.5 milyon euro bedelle giden sambacı, 5.4 milyon euroya Beijing Guoan'a kiralandı. Ardından aynı kulüp tarafından 9.6 milyon euroya bonservisi alındı. Sezon başında ise serbest kalıp ocak ayında Antalyaspor ile Türkiye'nin yolunu tuttu. Bu sezon çıktığı 17 lig maçında 4 gol atıp 4 de asist yaptı. Kariyerinde 1 Rusya ligi, 1 Rusya Süper Kupası, 1 Ukrayna ligi, 1 Ukrayna Süper Kupası ve 1 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro.


Fernando Lucas Martins


Araplar da devrede

Fanatik'in haberine göre Antalyaspor’la 1 yıl sözleşmesi bulunan ancak kontratında ‘800 bin Euro’ya serbest kalır’ maddesi olan Fernando’nun yaz döneminde kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arap Yarımadası’ndan da cazip teklifler alan Fernando konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın olumlu rapor verdiği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi’nin kısa zamanda bu transfer için harekete geçmesi bekleniyor. Antalyaspor’da yarım sezon için 225 bin Euro ücret alan Fernando, Güney ekibine gitmeden önce menajerler tarafından Galatasaray ve Beşiktaş ’a da önerilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.