Fernando Muslera’da anlaşma tamam! İşte kontrat şartları ve alacağı ücret

Fernando Muslera’da anlaşma tamam! İşte kontrat şartları ve alacağı ücret
Yıllardır koruduğu Galatasaray kalesinde bu sezon da fırtınalar estiren Fernando Muslera, kariyerine İstanbul’da devam etme kararı aldı. Uruguaylı eldiven ile görüşen Başkan Dursun Özbek anlaşma sağladı. Buna göre yıllık kazancı da belli oldu. Detaylar...

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri resmiyete kavuşturulmak üzere. İlk sıralarda ise Fernando Muslera vardı. İlerleyen yaşına rağmen performansından bir şey kaybetmeyen yıldız kaleci ile yola devam kararı alındı. Bir süre önce de sözleşme şartlarında el sıkışıldı. Ayrıca farklı isimler için de artık son aşamaya gelindi.

Bombalar patlayacak

Galatasaray’da iç transfer operasyonu sona ermek üzere. Fernando Muslera’nın haricinde Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira ve Abdülkerim Bardakcı ile de sözleşme imzalanacak. İskeleti korumak isteyen yönetim ayrıca takımdaki dengeleri de korumak amacında. Özellikle yerli futbolcuların euro kazanan arkadaşları karşısında kendilerini aşağıda görmemesi ve sorun çıkmaması adına böyle bir karar alındı. Resmi açıklamalar yakın bir tarihte yapılacak.

Muslera’nın ücreti belli oldu

2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera’nın yeni sözleşme ile birlikte alacağı maaş da ortaya çıktı. Buna göre daha önce 2.5 milyon Euro kazanan yıldız file bekçisi aynı ücreti almaya devam edecek. Süre ise 1+1 yıl olacak şekilde imzalar atılacak. Bugüne kadar 499 karşılaşmaya çıkan Muslera, kalesinde 533 gol görürken 178 mücadelede rakiplere izin vermedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.