Fernando Santos ayrılırsa yeni aday belirlendi! Herkes şaşıracak...

Fernando Santos ayrılırsa yeni aday belirlendi! Herkes şaşıracak...
Bu sezon beşinci teknik direktörü ile yola devam eden Beşiktaş, yıl sonundaki sıralamaya göre yol haritası çizecek. Fernando Santos ile eğer istenen sonuç alınmazsa ayrılık yaşanabilir. Yerine geçmesi beklenen isim ise herkesi şaşırtacak.

Milyonlarca taraftarını üzmeye devam eden Beşiktaş'ta son 3 karşılaşmadan mağlup ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor. Siyah beyazlılar bu karşılaşmalarda rakiplerine diş geçirememenin yanı sıra oyuna ortak da olamadı ve Avrupa kupaları mücadelesinde de neredeyse saf dışı kalması problemi ile karşı karşıya kaldı. Rizespor ve Başakşehir'e fırsat vermemek isteyen Kartal'da Fernando Santos ile de yolların ayrılma durumu söz konusu.

İmza attığı günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve defansif ağırlıklı futbolla taraftarların tepkisini çeken Portekizli teknik direktör eğer sezon sonunda istenen sıralama ile tamamlanmazsa gönderilebilir. Alınacak sonuçlara göre kaderi belirlenecek ve yol haritaları çizilecek.

Qurbanov sürprizi

Beşiktaş Yönetimi bir yandan Fernando Santos'un durumunu netleştirmek için sürece devam ederken diğer yanan da yerine gelecek yeni ismin kim olaağına karar verebilmek adına görüşmeler yapıyor. Yönetim kurulunda ön plana çıkan isim ise Qurban Qurbanov. Azerbaycan temsilcisi Qarabag ile bu sezon adından söz ettiren deneyimli teknik direktör, Leverkusen'e iki maçta cehennem yaşatmasına rağmen UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda elenmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.