Fernando Santos vatandaşını istedi! Görüşmeler başladı...

Fernando Santos vatandaşını istedi! Görüşmeler başladı...
Transferde henüz istediği hamleleri yapamayan Beşiktaş, Fernando Santos'un talebi doğrultusunda yıldız isimleri gündemine aldı. Portekizli çalıştırıcı vatandaşının alınmasını istedi.

Trendyol Süper Lig'de bu akşam Adana Demirspor ile TÜPRAŞ Stadyumu'nunda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta ocak ayı transfer dönemi çok da istendiği gibi gitmiyor. Başkan Hasan Arat ve ekibi dört koldan görüşmelerine devam ederken diğer yandan elde şu an sadece Jonas Svensson bulunuyor. Ancak eksik görülen birçok mevki ve yapılmayı bekleyen hamle mevcut. Gündeme İngiltere'den yıldız bir isim geldi.

Cedric gündemde

Kadrosuna yıldız takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, bu sezon Arsenal kadrosunda kendine pek de yer bulamayan Cedric Soares'i listesine ekledi. Portekizli futbolcu ayrılmak istediği Londra ekibinden ocak ayında çıkmak ve yaz dönemine kadar beklememek istiyor. Deneyimli futbolcu için daha önce Trabzonspor'un da devrede olduğu ve Pepe kozu ile ikna edeceği öne süürlmüştü. Süreçte tek kalan Kara Kartal, 32 yaşındaki isme imza attırabilmek adına görüşmelere başladı. Ksısa süre içerisinde de İstanbul'a getirip kadroya dahil etmek istiyor.

Cedric bu sezon 3 maçta 134 dakika forma giyebildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.