Feyenoord'dan Leroy Fer açıklaması

Feyenoord'dan Leroy Fer açıklaması
Abdullah Avcı'nın Trabzonspor ile anlaşması üzerine başladığı transfer çalışmaları kapsamında Leroy Fer'i istediği öne sürülmüş ve çeşitli medya organlarında habere yer verilmişti. Konu hakkında Feyenoord Teknik Sorumlusu Frank Arnesen Damga'ya açıklamalarda bulundu.

Bu sezon kötü bir grafik çizen Trabzonspor'da Eddie Newton'ın yerine Abdullah Avcı getirilmiş ve devre arası transfer dönemi için de geniş yetkilerle donatılmıştı. Avcı, tepeden tırnağa kendi ekibini oluşturmaya başladığı bordo mavili kulüpte hangi oyuncuların geleceği konusunda da çalışmalarını sürdürüyordu. Bu kapsamda ön liberoda yaşanan eksikliğin Leroy Fer ile giderilebileceğini ve daha önce Beşiktaş'ı çalıştırırken de istediği Hollandalı yıldızı Trabzonspor'da görmeyi arzuladığı öne sürülmüştü. Feyenoord Teknik Sorumlusu Frank Arnesen ise deneyimli futbolcu hakkında muhabirimiz Burak Zihni'ye konuştu.


Bir yere gitmeyecek

Fer'in takımdaki en önemli futbolculardan biri olduğunu ifade eden Arnesen; 'O bu şehrin bir değeri. Feyenoord alt yapısından yetişti ve buraya karşı farklı duyguları var. Şu an sakat. 2-3 hafta içerisinde sahaya dönmesini bekliyoruz. Kendisi kış transfer döneminde hiçbir yere gitmeyecek ve bizimle kalacak' dedi.

leroy fer


Leroy Fer kimdir?

Tam adı Leroy Johan Fer olan yıldız futbolcu, 5 ocak 1990 tarihinde Hollanda'nın Zoetermeer kentinde dünyaya geldi. İki ayağını da kullanabilen orta saha oyuncusu futbola Feyenoord'un altyapısında başladı ve burada profesyonelliğe imza attı. İlk transferine Twente ile imza attı. 2013 yılında Norwich'in yolunu tuttu. Swansea ve QPR formalarıyla Ada kariyerini sürdürdü. Sezon başında yetiştiği kulübe geri döndü. İptal edilen Eredivisie'de 23, diğer kulvarlarda ise 34 müsabakaya çıkan Fer, 5 gol atıp 2 de asist yaptı. Hollanda Milli Takımı formasını da 11 defa terletip 1 kere de rakip fileleri havalandırdı. Kariyerinde 1 Hollanda Kupası şampiyonluğu bulunuyor. 1.88 cm boyundaki 30 yaşındaki tecrübeli yıldız orta saha merkezinin her kademesinde forma giyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.