Feyenoord'dan Steven Berghuis açıklaması! Galatasaray ile adı geçiyordu...

Feyenoord'dan Steven Berghuis açıklaması! Galatasaray ile adı geçiyordu...
Burak Elmas'ın başkanlığa seçildikten sonra Fatih Terim'i görevinin başına getirmesiyle yeni sezona başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılarla ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen Steven Berghuis hakkında Feyenoord'dan açıklama geldi.

Başkanlık seçimi sonrasında hemen teknik direktör sorununu çözen Galatasaray'da yeni sezonda iddialı bir kadrou kurabilmek adına çalışmalar yürütülüyor. Sarı kırmızılılar daha önce anlaşmaya varıp sözleşme imzaladığı Aytaç Kara ve Alparslan Öztürk'ün ardından eksik bölgelere yapılması gereken takviyeler için birçok isimle görüşüyor. Ayrıca iç ve dış basında da birçok oyuncunun adı gündeme geliyor. Bugün Türkiye ve Hollanda'da adı transfer dedikoduları arasında yer alan Steven Berghuis için Frank Arnesen DAMGA'ya açıklamalarda bulundu.


Gitme ihtimali çok yüksek

Hollandalı sağ kanat oyuncusu hakkında konuşan Arnesen, "Kaptanımız ayrılığa çok yakın. Ajax bugün bir teklifte bulundu. Bize onu istediklerini söylediler. Bu, ilgi ve söylentinin ötesinde. Zaten kendisinin bir serbest kalma maddesi var. Bunun üzerinden herhangi bir pazarlık yapacağımızı da düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.


steven berghuis


 


Dördüncü oyuncu olacak

Geçirdiği muhteşem sezonun ardından Steven Berghuis'in adı Trabzonspor ile de anılmıştı. Deneyimli sağ kanat oyuncusunun transferi eğer gerçekleşirse Feyenoord'dan Ajax'a transfer olan dördüncü futbolcu olarak kayıtlara geçecek. Daha önce Henk Groot, Jan Everse ve Arnold Scholten Ajax forması giymişti.


Norwich City'i de reddetti!

Daha önce Watford ile İngiltere ligi tecrübesi yaşayan Steven Berghuis için Norwich City'i de reddettiği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'ne oynayıp en üst seviyede forma giymek istediği öğrenilen golcü kanat oyuncusunun Ajax'a turnuva sonrasında imza atmasına kesin gözle bakılıyor. Hollanda basınına göre Feyenoord'un Berghuis kalitesinde bir oyuncuyu sattığı fiyata alamayacağı da güçlü bir şekilde haberlere taşındı.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.