Feyenoord'dan Trabzonspor açıklaması

Feyenoord'dan Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor'un Portekizli futbolcusunu gelecek sezon da kiralamak istediklerini açıklayan Feyenoord'un transferdeki 1 numaralı ismi Frank Arnesen, medyada adı geçen isimler hakkında Gazete Damga'ya konuştu.

Yusuf Yazıcı'nın tarihe geçen satışında bonservis hakları Trabzonspor'a geçen Edgar Ié, Trabzon'a gelmeden Rotterdam uçağına atlamış ve Feyenoord ile bir sezonluk kiralık anlaşması imzalamıştı. Portekizli futbolcunun kontratı iptal edilen sezonun ardından tamamlandı. Önümüzdeki sezon için bordo mavililerin bonservis beklediği defans oyuncusu için Hollanda ekibinin transferdeki bir numaralı ismi yeniden kiralama yoluna gideceklerini ancak kararı Karadeniz temsilicisinin vereceğini belirtmişti.

Kimseyle görüşmedik
Söz konusu açıklamanın arından bu yana kırmızı beyazlı takımda forma giyen Nicolai Jorgensen gündeme gelmiş ve medyada büyük yer edinmişti. Danimarkalı futbolcu hakkında Türkiye, Hollanda ve kendi ülkesinin basını birçok dedikoduyu da manşetlerine taşımıştı. Bugün de takımı ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ridgeciano Haps'in önerildiği yazdı. Ancak Arnesen iki futbolcu hakkında çıkan haberleri reddetti. Gazetemize konuşan deneyimli futbol adamı; 'Trabzonspor ya da herhangi biriyle Feyenoordlu oyuncuların takası için konuşmadık' ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum