Feyenoord taraftarlarının Szymanski üzüntüsü! "Keşke..."

Feyenoord taraftarlarının Szymanski üzüntüsü! "Keşke..."
 DAMGA Editörü
Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, Rotterdam'da unutulmuyor. Feyenoord taraftarları, geçen sene kiralık olarak oynayan Polonyalı yıldızın takımda tutulması gerektiğini savunan mesajlar atıyor.

Trendyol Süper Lig'de performansıyla şampiyonluğa her geçen gün daha da yaklaşan ve Galatasaray ile mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de bireysel performanslar da ön plana çıkıyor. Sarı lacivertlileri bu sezon en çok taşıyan isimlerin başında Sebastian Szymanski geliyor. Polonyalı futbolcunun Avrupa devleri tarafından izlenmesi ve yüksek bonservislere gitme ihtimali, Feyenoord taraftarlarını da üzmüş durumda.

Şampiyon oldu

Geçen sezonu Rotterdam'da geçiren ve Feyenoord ile Eredivisie şampiyonluğuna uzanan Leh yıldız, çıktığı 40 karşılaşmada 10 gol atıp 7 de asist yaparak toplamda 17 kez skora katkıda bulunmuştu. 24 yaşındaki orta sahanın bonservisinin alınması bekleniyordu ancak Fenerbahçe devreye girerek kendisini Rus ekibi Dinamo Moskova'dan kopartıp İstanbul'a getirdi.

Muhteşem başlangıç

Bu sene sarı lacivertli formayı giymeye başlayan Sebastian Szymanski, muhteşem bir başlangıca imza attı. 33 maçta 12'si gol ve 14'ü asist olmak üzere toplam 26 defa tabelanın değiştirilmesini sağladı. Süper Lig ve Avrupa'da kat edilen yolda en önemli aktörlerden biri olmayı başardı. Bu da adını birçok devin transfer listesine yazdırmasını sağladı.

Feyenoordlular üzgün

Szymanski'nin bu çıkışı şüphesiz en çok Feyenoord taraftarını etkiledi. Şampiyonluk yaşayan kadronun en önemli parçaları arasında bulunan, arkasında Orkun ve Wieffer ile önünde Gimenez'in oynadığı taktikle harika maçlar çıkartan yıldız futbolcu için taraftarlar geldiği nokta sebebiyle üzüntü yaşıyor.

Bazı yorumlar
"Bazen bu adamın gerçekte ne kadar iyi olduğunu yeterince takdir etmediğimizi hissediyorum."
"Bu sezon pek çok maçta Szymanski'yi aradık"
"Keşke o 10 milyonu ödeseydik…"
"Onu özlüyorum"
"Korkutucu istatistikler"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.