Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo canlı takip et! 7 Şubat

Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo canlı takip et! 7 Şubat
Afrika Uluslar Kupası'nda yarı final heyecanı başladı. İlk finalistin belirlenmesinin ardından sıra Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo maçına geldi. 7 Şubat Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo canlı takip et alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden çekişmeli maçlara ve sürpriz sonuçlara tanıklık edilen Afrika Uluslar Kupası'nda artık sona geliniyor. Yarı final heyecanının sonuna kadar yaşanacağı karşılaşmaların ikincisinde ev sahibi Fildişi Sahilleri, Demokratik Kongo ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleye dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı takip et

Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselecek ikinci takımı belrileyecek olan Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo yarı final maçı saat 23.00'te başlayacak. Kritik randevu TV 8.5'tan canlı yayınlanacak.

fildisi.webp
Fidlişi Sahilleri tur sevinci

Fildişi Sahilleri nasıl geldi?

Ev sahibi apoleti ile başladığı turnuvada Gine Bissau'yu yenen Fildişi Sahilleri, Nijerya ve Ekvator Ginesi'ne yenilmesine rağmen en iyi 3'üncü olarak son 16 turuna kaldı. Burada Senegal'i 1-1'in sonrasında penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükseldi. Bir sonraki turda rakibi Mali oldu ve 9 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Demokratik Kongo nasıl geldi?

Turnuvadaki ilk iki maçından çıkardığı 1-1'lik beraberlikle 2 puan toplayan Demokratik Kongo, üçüncü mücadelede de bu kez Tanzanya ile 0-0'lık eşitlik sonrasında puanları paylaştı. Son 16 turunda bu kupayı en çok kazanan Mısır'ı eleme başarısı gösterip Gine'nin rakibi oldular. Çeyrek finalde de 3-1 kazanıp Fildişi'nin karşısına açıktılar.

kongo.webp
Demokratik Kongo

Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo kadrolar

Fildişi Sahilleri: Charles Folly, Yahia Fofana, Badra Ali Sangaré, Evan Ndicka, Wilfried Singo, Ousmane Diomande, Ismaël Diallo, Sèrge Aurier, Odilon Kossounou, Ghislain Konan, Willy-Arnaud Boly, Seko Fofana, Jean Seri, Franck Kessié, Idrissa Doumbia, Ibrahim Sangaré, Lazare Amani, Max Gradel, Jérémie Boga, Simon Adingra, Oumar Diakité, Jean-Philippe Krasso, Sébastien Haller, Jonathan Bamba, Christian Kouamé, Nicolas Pépé, Karim Konaté.

Demokratik Kongo: Baggio Siadi, Lionel Mpasi, Dimitry Bertaud, Arthur Masuaku, Henock Inonga, Chancel Mbemba, Rocky Bushiri, Joris Kayembe, Dylan Batubinsika, Gédéon Kalulu, Gaël Kakuta, Brian Bayeye, Grady Diangana, Samuel Moutoussamy, Aaron Tshibola, Omenuke Mfulu, Charles Pickel, Yoane Wissa, Simon Banza, Meschack Elia, Fiston Mayele, Théo Bongonda, Silas Katompa Mvumpa, Cédric Bakambu.

pepe.webp
Nicolas Pepe

Süper Lig'in yıldızları sahne alıyor

Bu gece oynanacak Fildişi Sahilleri Demokratik Kongo maçınde Süper Lig'in önemli isimleri sahada yer alacak. Ev sahibinde Trabzonspor'dan Nicolas Pepe, Galatasray'dan Sergie Aurier ve Gaziantep FK'nın deneyimli kanat oyuncusu Max Gradel ülkesi adına final vizesi arayacak. Kongo'da ise geçtiğimiz karşılaşmada nefis bir gol atan Beşiktaşlı Arthur Masuaku formasını terletecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.