Filenin Sultanları son 16 turunda kiminle eşleşti? Türkiye - Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları son 16 turunda kiminle eşleşti? Türkiye - Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda grup maçlarının tamamlayarak son 16 turuna kalan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın rakibi belli oldu.

Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu’ndaki maçlarını kayıpsız atlatan Filenin Sultanları yoluna devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın gruptaki 5 maçını kazanarak son 16 turuna kalması üzerine yeni rakibin kim olduğu da merak konusu oluyor. Peki son 16 takım arasına girmeyi başaran Türkiye kiminle maç yapacak? Türkiye voleybol takımı kiminle eşleşti? Türkiye’nin son 16 turu voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı? İşte tüm yanıtlar…

Türkiye son 16'da

A Milli Kadın Voleybol Takımı CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu’ndaki 5 maçını tamamladı. Grupta rakiplerine büyük üstünlük kuran ve 5 maçta sadece tek set veren Filenin Sultanları grup lideri olarak bir üst tura yükseldi. Son 16 turuna çıkan milli voleybol takımının rakibi de belli oldu.

Türkiye kimle eşleşti?

Filenin Sultanları son 16 turunda ev sahibi Belçika ile karşı karşıya gelecek. Almanya’da oynanan grup maçlarının tamamlanmasının ardından Avrupa Voleybol Şampiyonası heyecanı Belçika’da devam edecek. Son 16’ya kalmayı başaran takımlar maçlarını bu ülkede oynayacak.

Belçika - Türkiye voleybol maçı hangi gün?

Türkiye ile Belçika arasında oynanacak son 16 turu maçının tarihi ve saati de belli oldu. Buna göre, Filenin Sultanları 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye-Belçika maçı ne zaman, saat kaçta?

Belçika-Türkiye voleybol maçı 28 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de oynanacak. Türkiye ile Belçika arasındaki maç, başkent Brüksel’de gerçekleştirilecek.

Heyecanlı karşılaşmanın TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.