Filip Novak'tan Trabzonspor'a mesaj var

Filip Novak'tan Trabzonspor'a mesaj var
Mas'ın yerini doldurmak için tercihini Danimarka'dan yana kullanan Trabzonspor transferi bir an önce bitirerek iki Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarına kadarki en önemli eksiğini tamamlamak istiyor. Filip Novak'ı listeye alan bordo mavililere Çek oyuncu 'Beni alın' mesajı gönderdi.

Trabzonspor'un Danimarka'dan gerçekleştireceği transfer ülke basınında büyük olay yaratırken Filip Novak'ın bonservisi için gerekli adımlar atıldı ancak kulübün bu teklife sıcak bakmaya niyeti yok. Sol bek, orta sahanın solu ve stoper oynayabildiği için birden çok pozisyonda yararlanılabilecek yıldız futbolcu için ısrarı olan bordo mavililer son olarak 1.5 milyon euroya kadar çıktı.

Trabzonspor, 1 milyon euro'luk bonservis teklifine "Şampiyonluğa oynuyoruz. Ligde 7 maçımız kaldı. En iyi silahımızı bırakamayız" yönünde olumsuz cevap alırken, Fırtına teklifi 1.5 milyon euro'ya çıkarmıştı. Novak'a da kazandığının iki katından fazla bir ücret olarak 750 bin euro teklif eden bordo-mavililerin, oyuncu üzerinden de kulübüne satış için baskı yaptığı ifade edildi.

Prensipte anlaşılan Novak, menajeri aracılığıyla haber yollayarak transferin bir an önce netlik kazanmasını istedi. Bordo- mavili takımın formasını giymeyi çok isteyen Novak'ın, "Bir an önce bu iş bitmeli. Gelmek istiyorum" dediği belirtildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.