Fırtına başkent deplasmanında | Ankaragücü - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fırtına başkent deplasmanında | Ankaragücü - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Geçen hafta Sivasspor'u ilk yarıdaki muazzam oyunuyla 3-1 yenen ve yeni sezonun ilk galibiyetini alan Trabzonspor gözünü Ankara'ya dikti. Bu hafta yaptığı transferle gücüne güç katan Ankaragücü'ne konuk olacak olan bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki Ankaragücü - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu mu? İşte detaylar...

Ankaragücü ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasındaki en kritik mücadelelerden birinde karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler ilk hafta evinde Galatasaray'a yenilmiş, ardından da deplasmanda Alanyaspor'u 2-0 mağlup etmişti. Trabzonspor ise ilk hafta Başakşehir'e 2-0 yenilip geçen hafta evinde Sivasspor'u 3-1 yenmişti. İki 3 puanlı takımı karşı karşıya getirecek olan mücadeleden hangi ekibin galip ayrılacağı merak ediliyor. Çekişmeli bir maçın beklendiği başkentte ev sahibi takım Trabzonspor'a ayrılan kontenjanı da yüzde 5'ten yüzde 10'a çıkardı.

Ankaragücü - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
İki ekip arasında oynanacak olan mücadele saat 19.15'te başlayacak ve beIN SPORTS1'den yayınlanacak.

Ankara'da zorlanıyor
Bordo-mavililer için Ankara deplasmanları son dönemde sıkıntılı geçiyor. Karadeniz ekibi, bugün A.Gücü'nü yenip yeni bir sayfa açmakta kararlı. Son 5 sezonda Ankara'da 8 maça çıkan Trabzonspor sadece birini kazanabildi. 3 mücadeleden mağlup ayrılan Fırtına, 4 kez de berabere kaldı.

Ezici üstünlüğü var
Karadeniz ekibi ile A.Gücü ligde 69. kez karşılaşacak. 68 maçta bordo- mavili takımın galibiyetlerde 36-16 üstünlüğü var. Taraflar, 16 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor 108 gol atıp; 62 tane yedi.

Ankara'da söz Ankaragücü'nün
İki takım arasında başkentte yapılan maçlarda A.Gücü üstünlük kurdu. 34 maçta sarı- lacivertliler 14, Fırtına ise 13 kez kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer 44 gol atarken; kalesinde 43 gol gördü.

Kayıp istemiyor
Bugün A.Gücü ile karşılaşacak Trabzonspor'un sonraki rakibi G.Saray. İki karşılaşmanın ardından ise A Milli Futbol Takımımız'ın Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçlar nedeniyle lige ara verilecek. Fırtına'nın hedefi bu araya kayıpsız girmek.

Son gol Olcay'dan
Son 5 sezonda başkentte oynadığı 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Fırtına, A.Gücü alt liglerde olduğu için Gençlerbirliği ve Osmanlıspor ile karşılaştı. Karadeniz ekibi tek galibiyetini iki sezon önce, 11 Şubat 2017'de Osmanlı karşısında 1-0'lık skorla almıştı. 3 puanı getiren golü 16. dakikada Olcay Şahan kaydetmişti. Geçtiğimiz hafta Sivasspor filelerini sarsan 31 yaşındaki sol kanat bugünü de boş geçmek istemiyor.

İlk 11'ler
Ankaragücü: Hopf, Erdem, Yalçın, Kone, Pinto, Fay, Morkaya, Mokhtar, Moulin, İlhan, El Kabir

Trabzonspor: Onur, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Olcay, Rodallega

Hakem: Mete Kalkavan
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.