Fırtına! Trabzonspor 45 dakikada işi bitidi: 3-1

Fırtına! Trabzonspor 45 dakikada işi bitidi: 3-1
Sezona 2-0'lık Başakşehir hezimeti ile başlayan Trabzonspor evinde ağırladığı Sivasspor'u Rodallega (2) ve Olcay'ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Bordo mavililerin ilk yarıdaki performansı takdir toplarken filelere gönderilen her top sonrasındab büyük sevinç yaşandı.

Geçen hafta İstanbul deplasmanlarında yokları oynayan ve bu sezon büyük sıkıntılar çekeceğinin sinyallerini veren Trabzonspor Sivasspor'a patladı. Akyazı'daki ilk galibiyetini alarak siftah yapan bordo mavililerde Sosa geldiği günden bu yana en etkili futbolunu oynadı. Performansıyla mest eden Arjantinli takımına da yüksek katkı verdi.

İlk devre şov
İlk devrede son derece etkili olan ve Sivasspor'u sahasına hapseden Karadeniz ekibi, ikinci devrede ise skoru koruma yolna gitti. Ayrıca Trabzon'da oynanan 13 maçta bordo-mavili takımın 1'i hükmen olmak üzere 2 mağlubiyeti var. Evindeki 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 3 kez de berabere kaldı. Fırtına, Sivas karşısındaki yenilgilerini, 2007-2008'de Avni Aker Stadı'nda 1-0 önde götürdüğü maçta çıkan olaylar nedeniyle hükmen (3-0) ve geçen sezon 2-0'lık sonuçla almıştı.

Karaman'dan 3 değişiklik
Teknik direktör Ünal Karaman, ligin ilk haftasındaki Başakşehir maçından üç değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam stoperde Mustafa Akbaş'ın yerine Hosseini'ye, İbanez'in yerine Novak'a ve Kucka'nın yerine ise Olcay Şahan'a görev verdi.

Karabükspor ve Sivasspor tesadüfü
Karadeniz ekibi sahasındaki son galibiyeti geçen sezon teknik direktör Ünal Karaman'ın görev yaptığı Kardemir Karabükspor karşısında 3-0'lık sonuçla almıştı. Bordo-mavili takım dün bu kez Ünal Karaman'ın yönetiminde Sivasspor'u devirmeyi başardı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.