Firuzköy ezdi geçti

Firuzköy ezdi geçti
Firuzköy Rugby Spor Kulübü ile İstanbul Ottomans R.F.C, Avcılar Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Çok sert ve çekişmeli geçen mücadelenin sonunda gülen taraf 59-5'lik skorla Firuzköy Rugby Spor Kulübü oldu.

Firuzköy Rugby Spor Kulübü ile İstanbul Ottomans R.F.C takımları, Avcılar Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli yaptı. Naim Süleymanoğlu Sezonu Ragbi 1. Lig mücadelesinde birbirinden sert pozisyonların yaşandığı maçta gülen taraf 59-5'lik skorla Firuzköy Rugby Spor Kulübü oldu. Maç öncesi statda Firüzköy Rugby Spor Kulübü Başkanı Recep Baş, oyuncularına maçın önemimi anlatttı. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Eski Beldiye Başkanı Mustafa Değirmenci ve İş Adamı Orhan Turan gibi çok sayıda isim mücadeleyi izleyenler arasında yerini aldı. 15'er kişiden oluşan takımlar, 40/40 toplam 80 dakika oyananan rugby mücadelesinde, üstünlüğü elinde bulunduran takım Firüzköy Rugby Spor Kulübü oldu. Ottomans sahada hiç bir varlık gösteremeyince skor da farklı oldu...

Maç sonrası sevinç
Firuzköy Rugby Spor Kulübü Onursal Başkanı Hüseyin Canbak, "Güzel bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk kazandık. Avcılara armağanımız olsun. Çok zevkli maçlar oluyor. Ragbi maçları herkesi maçlarımıza davet ediyorum. Takımımızı kutluyorum" dedi. 

Başarılar diliyorum
Karşılaşmanın başlama vuruşunu yaparak Rugby heyecanını yaşayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ise, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevilen ve Türk milletine miras olarak bıraktığı en anlamlı sözlerden birisi ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim’dir. Rugby kaba ve zorlu bir spor gibi gözükse de oyun planının iyi kurulması ve takım oyunu fiziksel güçten çok daha önemli olduğu şuana kadar oynanan maçlarda kendini gösterdi. “Naim Süleymanoğlu Sezonu”nda  Firuzköy Rugby Spor Kulübümüz ile İstanbul Ottomans R.F.C kulübüne başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı ve seyircilerle birlikte maç heyecanını paylaştı.

Böyle bir fark beklemiyorduk
Firuzköy Rugby Spor Kulübü Başkanı Recep Baş, "Böyle bir farkı biz de beklemiyorduk. Arkadaşlarımız yönetimimiz teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize çok teşekkürler ederiz. Bu bizim ikinci maçımız. 2-1 yaptık çok mutluyuz. Özellikle takımdaki oyuncularımız terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler. Oynadığımız takım, Türkiye'ye ragbiyi getiren 10 yılık bir takım. İstanbul Ottomans... Yani Osmanlı Spor... Geçen yıl biz bu takımla oyanadık. Bir galibiyet bir mağlubiyet ile sonuçlandı. Geçen yıl yapamabık ama bu sene başaracak arkadaşlarımız" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum