Florian Grillitsch kimdir?

Florian Grillitsch kimdir?
Son şampiyon olarak yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, Slovenya'nın Kranj kentinde çalışmalarını sürdürüyor. Transfer gündeminin de bir hayli yoğun olduğu bordo mavililerde sıra stoper mevkisine geldi. Kaan Ayhan ve Marlon ile başlayan operasyonda yeni isimler listeye eklendi ve Florian Grillitsch de onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında da çok sayıda taraftar araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Florian Grillitsch kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Detaylar ha

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da öncelikli hedef sağ stoper. Edgar'ın yeni sezona yetişmeyecek olmasından dolayı bu mevkiye futbolcu bakan bordo mavililerde birçok isimden istenen cevap alınamamıştı. Kimi kulübü, kimi eşi, kimisi de tercihlerinden dolayı gerçekleşmeyen transferlerin ardından yeni futbolcular listeye dahil edildi. Onlardan biri de Florian Grillitsch oldu. Hoffenheim forması giyen ve şu an serbest statüde bulunan oyuncu hakkında birçok kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Florian Grillitsch kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.



Florian Grillitsch kimdir?

Avusturyalı futbolcu Florian Grillitsch 7 Ağustos 1995 tarihinde ülkesinin Nenkirchen kentinde doğdu. 26 yaşında ve 1.87 boyunda. Ön libero ve merkez orta saha da olmak üzere stoper mevkisinde de görev alabiliyor. Gençlik kariyerinde SVSF Pottschach (8/2001-2008), Fußballakademie St. Pölten (2008-2013), SV Werder Bremen (2013-2015) formaları giydi. 2017-2018 sezonunda ise Hoffenheim'in yolunu tuttu. Alman temsilcisinde 5 sezon forma giydikten sonra kontratını uzatmadı ve kulübünden ayrıldı. Babası Michael de futbolcu. Şu an serbest olan Avusturyalı futbolcu geçen sezon 18 maça çıktı ve 1495 dakika sahada kaldı. 7 sarı kartla sezonu tamamladı. Ülkesinin formasını 33 kez giydi ve 1 gol attı. Kariyerinde ise 256 karşılaşmada yer aldı. 32 defa rakip fileleri sarstı, 31 de gol pası verdi. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan Grillitsch, bugüne kadar 49 maçta sakatlık ve hastalık nedeniyle forma giyemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.