Florin Tanase'den Trabzonspor açıklaması!

Florin Tanase'den Trabzonspor açıklaması!
Romanya basını Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un, FCSB forması giyen Florin Tanase ile ile ilgilendiğini öne sürdü. Yıldız oyuncu transferine ilişkin olarak gazetemize açıklamada bulundu.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak ve gruplara yükselebilmek için mücadele edecek Trabzonspor'da transfer çalışlmaları sürüyor. Bordo mavililerin kaptan koltuğunda bu dönemde de Abdullah Avcı otururken deneyimli çalıştırıcının raporu ve izleme ekibinin onayı ile yeni isimler kadroya katılacak. Son olarka Romanya basınında Florin Tanase ile ilgilenildiği yönündeki iddialar gündeme oturdu. Bu sezon fırtına gibi esen Rumen orta saha oyuncusu transferine yönelik olarak gazetemize konuştu.


 

Kiralamaya sıcak bakmıyorlar

Romanya'da yer alan haberlere göre, Fırtına'nın ilk olarak oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istediği daha sonra bu opsiyonu kullanmak istediği belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun 3 milyon Euro olduğu ve aylık 30 bin Euro kazandığı yazıldı. Ancak Rumen ekibinin 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Tanase'yi kiralamaya sıcak bakmadığı belirtildi. Yıldız oyuncunun adı daha önce birçok Süper Lig kulübünün yanı sıra Arap takımları ile de anılmıştı.

florin tanase trabzonspor
 


 

İlgiyi kabul etti

Eski adıyla Steau Bükreş olan FCSB'de forma giyen ve kaptanlığını üstlenen Florin Tanase geleceği hakknda; 'Farklı takımlardan ilgi olmadığını söylersem yalan konuşmuş olurum. Ancak bu transferinizin gerçekleşeceği anlamına da gelmiyor. Burada bir kontratım var ve uzun süredir de futbolcusu olarak hizmet ediyorum. Başarılı olabilmek adına her şeyi yapıyorum. Fakat şu ana kadar somut bir şey yaşanmadı ve resmi teklif de yok' dedi.


florin tanase trabzonspor


 

Florin Tanase kimdir?

Tam adı Florin Lucian Tănase olan Florin Tanase 30 Aralık 1994 tarihinde Romanya'nın Muntenia eyaletinin Dâmbovița ilçesinde bulunan Gaeşti kasabasında doğdu. 27 yaşında. Futbola Academia Hagi'de başlayan orta sahaya oyuncusu buradan FC Viitorul'nun yolunu tuttu. FC Voluntari'de bir sezon kiralık oynadıktan sonra kendi kulübünde forma giymeye devam etti. 2016 yılının yazında ise 1.5 milyon euro karşılığında FCSB'ye transfer oldu. Ülkenin en önemli kulüplerinden birinde kaptanlık yapıyor. Bu sezon çıktığı 33 maçta 19 gol atıp 7 de asist yaptı ve 2825 dakika sahada kaldı. Kariyerinde 1 Romanya Ligi ve 1 Romanya Kupası zaferi bulunuyor. Gol krallığı da yaşayan Romen maestro kariyerinde çıktığı 308 maçta 105 kez rakip fileleri sarsıp 55 defa da arkadaşlarına gol pası verdi. Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.