Florinel Coman hakkında açıklama: Ayrılıyor... Florinel Coman kimdir?

Florinel Coman hakkında açıklama: Ayrılıyor... Florinel Coman kimdir?
Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Florin Coman için flaş bir açıklama geldi. FCSB Başkanı Gigi Becali verdiği demeçte genç fubtolcunun bu yaz takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Ardından sarı kırmızılılarda da büyük bir heyecan yaşandı ve Romen futbolcu hakkında araştırlamar yapılıyor. Peki Florinel Coman kimdir? İşte detaylar...

Gelecek sezon Onyekuru'nun takımda kalmama ihtimalini de göz önünde bulundurarak transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fransız futbolcunun yerine gelecek isim belirlenmiş ve Florinel Coman için nabız yoklanmaya başlanmıştı. Daha önce pek çok kez oyuncu aldığı FCSB ile ikili ilişkilerini kullanmak isteyen sarı kırmızılılar adı her ne kadar birçok takımla anılsa da Romen futbolcunun işini ucuza bitirmeyi planlıyor. FCSB Başkanı Gigi Becali de yaptığı açıklamada genç futbolcunun bu yaz takımdan ayrılabileceğini söyledi. Peki Florinel Coman kimdir? Detaylar haberimizde.
 

Önümüzdeki dönemin yıldızı olacak

FCSB Başkanı Gigi Becali, Florinel Coman'la ilgili açıklamalarda bulundu. Becali, Galatasaray başta olmak üzere ismi birçok kulüple anılan Coman'ın önümüzdeki transfer döneminin yıldızı olacağını söyledi ve oyuncunun ayrılacağını belirtti. Becali, "Bitti! Coman'ın bu yaz ayrılacağını söyleyebilirim. Sadece biraz daha sabır. Coman önümüzdeki transfer döneminin yıldızı olacak" ifadelerini kullandı.

florinel coman

 

Florinel Coman kimdir?

10 Nisan 1998 tarihinde Romanya'nın Braila kentinde dünyaya gelen Romen futbolcunun tam adı Florinel Teodor Coman'dır. Futbola CS Luceafarul Braila'da başladı ve sonrasında da Galatasaray efsanesi Hagi'nin sahibi olduğu Academia Hagi'ye transfer oldu. Ardından da yine bir başka Galatasaray efsanesi Popescu'nun başkanlığını yürüttüğü ve Hagi'nin teknik direktörlüğünü üstlendiği FC Viitoruk Contanta'ya imza attı. Burada gösterdiği performansla FCSB'nin dikkatini çekti ve 2017 yılında başkent ekibine 3 milyon euro karşılığı imöza attı. Ters ayaklı bir kanat oyuncusu olan Coman, sol açık mevkisinde forma giyebiliyor. Ayrıca sağ kanat ve frovet bölgelerinde de oynayabiliyor. 1.82 cm boyundaki oyuncu Romanya Milli Takımı formasını 3 kez terletirken kariyerinde çıktığı 162 müsabakada 45 gol atıp 38 de asist yaptı. Sözleşmesi 2022'de sona erecek. Güncel piyasa değeri 5.4 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.