Fode Koita Molde maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum

Fode Koita Molde maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum
Perşembe günü sezonun ilk resmi maçında Molde ile karşılaşacak Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor. Ekuban'ın satılmasının gündemde olması, Djaniny'nin sürekli kanatlara gitmesinden dolayı net bir santrfor verimi sağlamaması sonrası gözler Koita'ya çevrilmişti ancak onun da sakatlık sorunları ile boğuşması hesapları bozdu. Gineli yıldızın son durumu merak konusu. Fode Koita Molde maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kasımpaşa'dan transfer olduktan sonra açıklanan yıllık maliyti ve geçmişteki sakatlık sicili ile çok tartışılan Fode Koita 12 gündür yaşadığı gerilme sebebiyle istediği çalışma imkanını bulamadı. Bandırmaspor karşısında sahaya çıkan ancak sonrasında adeta ortadan kaybolan Ginelinin sezonun ilk resmi maçında oynaması da şüpheli. Uzun bir süredir oynanan Norveç liginden hazır gelecek Molde karşısında kazanmak isteyen bordo mavililerde golcü sıkıntısı had safhaya çıktı. Bilindiği üzere Caleb Ekuban ayrılmak istiyor ve görüşme halinde olduğu Genoa transferi birtirmeye yakın. Djaniny kanatlara gitmesi sebebiyle net bir golcü profili çizmiyor. Gözler Koita'ya çevrilmişti. Fode Koita Molde maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Fode Koita Molde maçında oynayacak mı?

Trabzonspor'un Afrikalı futbolcusu Fode Koita'nın karşılaşma yetiştirilmesi için çaba harcanıyor. Ancak kendisinin maç formunu yakalayıp yakalamamaması konusundaki tereddütler sebebiyle ilk 11'de yer almaması bekleniyor. Abdullah Avcı'nın forvette Djaniny ile başlayacağı tahmin ediliyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.