Formula 1 Abu Dhabi GP yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport Formula 1 TV canlı izle

Formula 1 Abu Dhabi GP yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport Formula 1 TV canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de bir sezon daha sona eriyor. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun kıyasıya rekabetinde motorlar son kez çalıştırılacak ve damalı bayrağı ilk gören isim olabilmek adına mücadele verilecek. Nefes kesecek yarış ülkemizde de ilgiyle izlenecek. Lewis Hamilton'ın aracında olup olmayacağı da merak konusu. Büyük yarış öncesinde Formula 1 (F1) Abu Dhabi yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle ve S Sport ve Formula 1 TV canlı izle seçenekleri

Britanyalı pilot Lewis Hamilton'ın 7 kez üst üste şampiyonluğa ulaşıp tarihe geçtiği sezonda Formula 1 heyecanı bu hafta son buluyor. İlk yarıştan son ana kadar koronavirüs ertelemesine rağmen nefes kesen bir yarışa sahne olan organizasyonda Türkiye'nin de yer alması herkesi sevindirmişti. Milyonlaca kişiyi ekran başına kilitleyen yarışlar ülkemizde de ilgiyle takip edildi. Tarihi anlara tanıklık edilen İstanbul'dan sonraki duraklardan biri olan Abu Dhabi. Son yarışın ardından sezon tamamlanacak. Yarın başlayacak olan antrenman turlarının ardından cumartesi günü sıralama turları gerçekleştirilecek ve pazar günü de büyük yarış yapılacak. 2020 Formula 1 (F1) Abu Dhabi yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

2020 Formula 1 (F1) Abu Dhabi yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

Abu Dhabi GP sıralamaları Cumartesi günü 16:00'da başlayacak ve S Sport 2 ile S Sport'un internet üzerinden yayın yaptığı ssportplus üzerinden yayınlanacak.

Abu Dhabi GP ise Pazar günü 16:10'da başlayacak. Yarış S Sport Plus'ın yanında D-Smart 82. kanalda, Tivibu'da Sport 4 kanalında, TV+ Ekstra'da ve Vodafone TV 15. kanalda yayınlanacak.


2020 Formula 1 (F1) Abu Dhabi yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.