Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Koronavirüs sonrasında başlayan yeni sezonda Avrupa etaplarını iki hafta üst üste gerçekleştirmeyi sürdüren Formula 1'de heyecan İtalya'da devam edecek. Geçen hafta büyük sürprizlerin yaşandığı Grand Prix'i Fransız pilot Pierre Gasly kazanmıştı. Gözler ise bu haftada. Ama önce antrenman ve sıralam turları. 2020 Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Salgın nedeniyle gecikmeli de olsa başlayan Formula 1'de büyük heyecan devam ediyor. Kıyasıya süren yarışta geçtiğimiz hafta pilotlar ve markalar İtalya'da tarihi anlara tanıklık etmişti. Hamilton'ın 7. olduğu, Max Verstappen, Charles Leclerc, Kevin Magnussen ve Sebastian Vettel'in diskalifiye olduğu İtalya Grand Prix'i, ikinci haftasında. Yarın başlayacak olan antrenman turlarının ardından cumartesi günü sıralama turları gerçekleştirilecek ve pazar günü de büyük yarış yapılacak. 2020 Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

2020 Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

Pazar günkü büyük yarış öncesindeki son hazırlıklara imza atacak olan pilotların antrenman ve sıralama turlarını yayınlayacak kanal belirlendi. Formula 1 severler S Sport üzerinden izleyebilecek. 11 Eylül Cuma 12:00-13:30  ve 16:00-17.30, 12 Eylül Cumartesi 13:00-14:00'de yapılacak. Sıralama turu ise yine 12 Eylül Cumartesi 16:00-17:00 arasında gerçekleştirilecek. İki yayın da binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek.


2020 Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.