Formula 1 (F1) Türkiye İstanbul yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | TV+ canlı izle

Formula 1 (F1) Türkiye İstanbul yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | TV+ canlı izle
Koronavirüs sebebiyle gecikmeli de olsa başlayan Formula 1'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Bu hafta Türk motor sporları tutkunları için özel üç gün ekranlara taşınacak. Yaklaşık 10 yıl sonra Türkiye'de düzenlenecek olan bir numaralı organizasyon uzun süredir büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Antrenman turlarının ardından gerçekleşecek olan sıralama yarışından sonra hafta büyük yarış ile sona erecek. Formula 1 (F1) Türkiye İstanbul yarışı antrenman ve sıralama turları izle | TV+ canlı izle seçenekleri habe

Dünyanın motor sporları konusundaki 1 numaralı organizasyonu olan Formula 1, 9 sene sonra yeniden Türkiye'de. Koronavirüs sebebiyle Avrupa'ya yoğunlaşan bir takvimin hazırlandığı sezonda sıra bu hafta İstanbul'a geldi. Intercity Park'ta 10 marka ve 20 pilotun mücadelesine sahne olacak büyük yarış öncesinde gözler antrenman ve sıralama turlarında. Büyük yarış öncesinde destekledikleri pilotların performansını gözlemek isteyenler için yayın bilgileri de belli oldu ve izleme alternatiflerini siz değerli okuyucularımız için hazırladık. Formula 1 (F1) Türkiye İstanbul yarışı antrenman ve sıralama turları izle | TV+ canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

2020 Formula 1 (F1) Türkiye yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

13 Kasım Cuma

  • 11:00   Formula 1 İstanbul GP 1. Antrenman Turları
  • 15:00    Formula 1 İstanbul GP 2. Antrenman Turları


14 Kasım Cumartesi

  • 12:00    Formula 1 İstanbul GP 3. Antrenman Turları
  • 15:00    Formula 1 İstanbul GP Sıralama Turları


15 Kasım Pazar

  • 13:10    Formula 1 İstanbul GP




 


2020 Formula 1 (F1) Türkiye yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan TV+, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. 
 


 

TV+ canlı izle

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler.  veya  uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Türkiye GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.