Formula 1 Monako Grand Prix'i (GP) antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda? F1 Monako yarışı izle

Formula 1 Monako Grand Prix'i (GP)  antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda? F1 Monako yarışı izle
Türkiye ve dünyada büyük ilgi ile izlenen Formula 1'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Avrupa'daki serüvenin devam ettiği sezonda sıra Monako'ya geldi. Barselona gibi özel bir yeri de olan bu yarış öncesinde binlere hatta milyonlarca kişi antrenman ve sıralama turlarını da seyrederek büyük yarış öncesinde fikir edinebilmek ve olanlardan haberdar olmak istiyor. 10 markanın 20 pilot ile gireceği rekabette hata yapmak geriye düşmek anlamına geliyor. Seyirciler de bir an önce bu heyecan tanıklık edebilmek amacınd

Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu olarak kabul gören Formula 1'de sezon sürüyor. Bir önceki yarışta Barselona pistinin zeminlerinde yarışan pilotlar bu kez Monako'da araçlarının başına geçecek ve kıyasıya rekabet için motorlarını çalıştıracak. Sezonun ilk anından itibaren gerçekleşen ve nefes kesen amansız mücadele yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Yarış severler de bu anları kaçırmamak ve son gelişmelerden haberdar olabilmek adına her şeyi izlemek istiyor. Monako'daki özel durumdan dolayı perşembe günü başlayan hazırlık turları daha da fazla Formula 1 tutkusunun yaşanacağı bir haftayı vaat ediyor. Büyük yarış öncesinde pilotlar araçlarının başına geçecek ve testlere başlayacak. Markalar da en iyi optimizasyonu sağlamak adına mesai harcayacak. Peki, Formula 1 Monako Grand Prix'i (GP)  antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Monako pisti hakkında

İlk kez 1950 yılında Formula 1 takvimine dahil edilen Monako pisti 78 tur üzerinden gerçekleştiriliyor. Pilotlar her biri 3 bin 337 km olan turla birlikte toplamda 260 bin 286 km yol kat ederek damalı bayrağı görüyor. Bu güne kadar en hızlı tur süresini 2018'de Verstappen yakaladı. En çok yarış kazanan isim Ayrton Senna olurken markalarda ise McLaren'in 15 zaferi bulunuyor. 


monako f1

2021 Formula 1 (F1) Monako yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
20 Mayıs Perşembe,
TSİ 13.30

2. Antrenman Turları
20 Mayıs Perşembe
TSİ 17.00

3. Antrenman Turları
22 Mayıs Cumartesi
TSİ 15.00

Sıralama Turları
22 Mayıs Cumartesi,
TSİ 17.00

F1 Monako GP
23 Mayıs Pazar,
TSİ 18.00
 


 

2021 Formula 1 (F1) Monako yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.