Fousseni Diabate'de flaş gelişme! O ülkeye transfer olabilir

Fousseni Diabate'de flaş gelişme! O ülkeye transfer olabilir
Trabzonspor'un Stiven Plaza ve Bilal Başacıkoğlu ile birlikte kadro dışı bıraktığı Fousseni Diabate için transfer hareketliliği yaşanıyor. Malili futbolcu devre arasında Katar'ın yolunu tutabilir.

Leicester City'den 1 milyon 573 bin euro bonservis bedeli ve 1 milyon eurodan 3 yıllık sözleime ile transfer edilen Fousseni Diabate 12 hafta boyunca istenen performansı gösterememişti. Ardından da Stiven Plaza ve Bilal Başacıkoğlu ile birlikte yeterli olmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı. Kulüp bulması istenen Afrikalı kanat oyuncusu için Katar kapısı açıldı. Daha önce Fransa ve İngiltere'de de top koşturan futbolcunun yeni adresi Asya kıtası olabilir.


Blanc istiyor

Katar Yıldızlar Ligi'nde bu sezon istediği çıkışı sergileyemeyen ve Al-Sadd'ın çok da uzağında kalan  Al-Rayyan'da transfer döneminde birkaç hamle yapılacağı ve önceliklerden birinin de sağ kanat olduğu öğrenildi. Bu bölgedeki oyunculardan beklediği katkıyı alamayan Laurent Blanc'ın takviye istediği ve bu sebeple de çalışmaların başladığı belirtildi. Maaş konusunda çok zorlanmayacak bir seviyede bulunan Fousseni Diabate için transfer döneminde teklif sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.