Futbolcu Arda Turan 19 Mayıs gafının ardından açıklama yaptı

Futbolcu Arda Turan 19 Mayıs gafının ardından açıklama yaptı
Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabı üzerinden 19 Mayıs kutlamasını Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlayınca sosyal medyada bir anda eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Tecrübeli yıldız konu hakkında açıklamada bulunarak oruç sebebiyle bunların yaşanabileceğini dile getirdi.

Milyonlarca takipçisi bulunan Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı karıştırmasıyla gündeme damga vurmuştu. Bayramı 23 Nisan ile karıştıran ve takipçilerine yanlış bir kutlama gerçekleştiren deneyimli orta saha oyuncusu bir anda eleştirilerden de nasibini almıştı. Videonun yayılmasıyla çok sayıda insanın şaşkınlıkla seyrettiği Arda Turan yeni bir açıklama daha yaptı.

Oruçtur, insanlık halidir
Konuyla ilgili paylaşım yapan Arda Turan, "Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali. İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatı bulurlar" dedi.

Kolejin adı da yanlış!
Arda, bir sonraki paylaşımında ise "Kolejin adını da yanlış söylemişim videoda onu söyleyen hiç yok" sözlerini kullandı.

arda turan 19 mayıs

arda turan 19 mayıs

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.