Futbolda dünya rekoru gelebilir! Tottenham çıldırdı... 227 milyon euro

Futbolda dünya rekoru gelebilir! Tottenham çıldırdı... 227 milyon euro
Daha önce Gareth Bale ile dünya rekoruna imza atan Tottenham'da şimdi de Harry Kane için düğmeye basıldı. İngiliz golcüyü elden çıkarmak isteyen Spurs, bedeli de belirledi: 227 milyon euro!

İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden biri olan geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham'da Harry Kane'in elden çıkarılması için çalışmalar başladı. Koronavirüs sebebiyle oluşabilecek ekonomik belirsizlikten dolayı alınan bu kararla birlikte Kane için fiyat da belirlendi. Tottenham satmak istediği golcüsü için 227 milyon euro talep edecek. Bu ücret dünya rakorunu bir kez daha Ada temsilcisine getirecek.

Harry Kane ile ilgilenenlerin başında ise Manchester United geliyor. Transfer, gerçekleşmesi haline tarihin en pahalı alışverişi olacak. 2017’de Neymar PSG tarafından 222 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.€ Öte yandan Harry Kane geçtiğimiz günlerde Tottenham’dan ayrılmakla ilgili kapıyı aralamıştı. ‘Spurs’ü seviyorum. Her zaman seveceğim. Ama hep söyledim, doğru yolda gidiyormuşuz gibi hissetmezsem ayrılabilirim. Sadece kalmış olmak için kalacak biri değilim. Ben hırslı bir oyuncuyum, hedefim ‘en iyisi’ olmak.’

Levy’nin fikrini değiştiren bir başka neden de borçlar. Kane’in satışı ile yeni stat yükünün altına giren kulübün ekonomik durumunun da rahatlaması amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.