Galatasaray'a Doumbia müjdesi

Galatasaray'a Doumbia müjdesi
Galatasaraylı taraftarlar, Fernandinho'yu konsantre olurken sarı-kırmızılı ekibin listesinde yer alan Idrissa Doumbia için de olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Record gazetesi yazarı Krithinas, Doumbia'nın takımı adına gelecek sezon planlamalarına dahil edilmediğini duyurdu.

Galatasaraylı taraftarlar, Fernandinho'yu konsantre olurken sarı-kırmızılı ekibin listesinde yer alan Doumbia için de olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Record gazetesi yazarı Sergio Krithinas, Galatasaray'ın Doumbia'yı isterse alabileceğini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Krithinas, ''Ben transferin çok mümkün olduğunu düşünüyorum. Sporting Lizbon oyuncuya yeni sezon planlaması içinde yer vermeyecek" diye konuştu.

"ÇOK FAYDALI OLUR"
Doumbia'nın iyi bir futbolcu olduğunu belirten Sergio Krithinas, Galatasaray'a yararlı olabilecek kapasitede olduğunu söyledi. Krithinas şöyle konuştu: Bence çok iyi bir oyuncu. Fiziksel değerleri iyi. Birebirde başarılı, mücadeleci bir oyuncu... Galatasaray'a çok faydalı olacağına inanıyorum. Güçlü ve gelişime açık bir oyuncu'' dedi.FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.