Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de cumartesi günü İstanbul'da kapanıyor. Galatasaray evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından biri olan karşılaşması ilgiyle izlenecek. Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige tutunan Galatasaray'ın konuğu zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Aytemiz Alanyspor. Fatih Terim'in öğrencileri Tuzlaspor mağlubiyeti sonrasında taraftarına kendini affettirmek ve yarışa devam etmek amacında. Erol Bulut yönetimindeki Akdeniz temsilcisi de İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek amacında. Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Galatasaray
 


Galatasaray Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Alanyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçının tamamında gol bulan Galatasaray (toplam 20 gol), bu karşılaşmalarda rakibine mağlup olmadı (5G 1B).
Galatasaray deplasmanında çıktığı üç Süper Lig maçını da kaybeden Alanyaspor, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 13 gol gördü. Galatasaray ayrıca Alanyaspor'a Süper Lig tarihinde en fazla gol atan takım konumunda (20).
Evinde oynadığı son Süper Lig maçını kaybeden Galatasaray (0-1 vs Başakşehir), Mayıs 2017'den bu yana üst üste iç saha yenilgisi almıyor.
Deplasmanda dört maçtır kazanamayan Alanyaspor (2B 2M), sezonun ilk iki dış saha karşılaşmasında puan kaybetmemişti.
Süper Lig'de şu ana kadar Galatasaray'dan (18) daha az net gol pozisyonuna giren tek takım Ankaragücü (14).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Alanyaspor (7). Galatasaray ise bu sezon şimdiden 2018/19'un tamamında (bir) yediği kafa golü sayısını geçmiş durumda (üç).
Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de attığı iç saha gollerinin (kendi kalesine atılanlar hariç) yarısı Ryan Babel'den geldi (3/6). Hollandalı oyuncu bu golleri rakip kaleye gönderdiği altı isabetli şutta buldu.
Süper Lig'de çıktığı son 16 maçta ikinci golünü Trabzonspor'a atan Yuto Nagatomo, daha önce forma giydiği toplam 90 lig karşılaşmasında (63 Serie A & 27 Süper Lig) fileleri havalandıramamıştı.
Alanyaspor forması giyen Djalma Campos, Süper Lig kariyerindeki ilk hat-trick'ini geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında yaptı (139 maç).
Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut, Galatasaray deplasmanında çıktığı iki Süper Lig maçını da gol atamadan kaybetti (0-2 & 0-3).

 

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı ilk 11'ler

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Ryan Donk, Nagatomo, Nzonzi, Ömer Bayram, Seri, Lemina, Babel, Adem Büyük

Aytemiz Alanyaspor muhtemel 11'i: Marafona, Baiano, Welinton, Caulker, N'Sakala, Ceyhun, Siopis, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Bammou

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.