Galatasaray Belçikalı yıldızın peşinde! Samuel Bastien kimdir kaç yaşında nereli

Galatasaray Belçikalı yıldızın peşinde! Samuel Bastien kimdir kaç yaşında nereli
Galatasaray transfer haberleri üzerinde bu sene çok konuşulacak gibi görünüyor. Fatih Terim ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin hesaplarını yapan sarı kırmızılılar bu turnuva için hazırlıklarına da başladı. Hedefte ise genç bir Belçikalı var. Samuel Bastien kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar...

Medipol Başakşehir ile burun buruna gittiği şampiyonluk yarışını mutlu sonla bitirmek isteyen Galatasaray'ın transfer rotası belli oldu. Sarı kırmızılılar aradığı futbolcuyu İtalya'da buldu. İtalyan basınına göre Chievo forması giyen Smauel Bastien teknik heyetin radarına girdi. Görüşmelerin devam ettiği yönünde iddiaların bulunduğu haberin ardından taraftarlar da Belçikalı için heyecanlanmaya başladı.
 

Seneye son


İki sezon önce Anderlecht'ten Çizme'ye transfer olan Bastien üç yıllık kontrat imzalamıştı. Genç oyuncu gelecek sezon sonunda serbest kalma hakkını elinde bulunduruyor. Galatasaray'ın bu yönden de transferi ucuza kapatabilmek için girişim yapacağı dillendiriliyor. Baş mevkii merkez orta saha olan oyuncu, 10 numara ve defansif orta saha pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Cim Bom'un oyuncuyu uuzun süredir takip ettiği biliniyor.

samuel christopher bastien

Samuel Bastien kimdir?


26 Eylül 1996 yılında Belçika'nın Meux kentinde dünyaya gelen ve tam adı Samuel Christopher Bastien olan orta saha oyuncusu kariyerine Anderlecht'in 19 yaş altı takımında başladı. Ardındna A takıma yükselen Bastien Avellino'ya kiralandı. Geri döndükten sonra 1.3 milyon euroya Chievo tarafından satın alındı. Güncel değeri 2.5 milyon euro olarak gözüken Belçikalı futbolcu, 2 kez Belçika 19 Yaş Altı Milli Takımı, 3 kere de 21 Yaş Altı Milli Takım forması giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.