Galatasaray bombayı patlatıyor! Süper Lig'in yıldızı anlaşma aşamasında

Galatasaray bombayı patlatıyor! Süper Lig'in yıldızı anlaşma aşamasında
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde olan Galatasaray her ne kadar hazırlık maçlarında yenilse de şampiyonluk iddiasını sürdürmek adına takviyeler yapmak amacıyla kolları sıvadı. Sarı kırmızılılar birçok ismi gündemine alırken eski oyuncusuyla da anlaşma noktasına geldi.

Okan Buruk yönetiminde Dünya Kupası arasını değerlendiren Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Aslan turnuva sonrasında oynayacağı maçların yanı sıra transfere de odaklanmış durumda. Erden Timur başta olmak üzere yönetim dört koldan temaslarda bulunuyor. Dün Yunus Akgün ile sözleşme tadili yapılarak iyileşltirilmeye gidilmiş, bu sorun ortadan kaldırılmıştı. Şimdiki hedef de sol bek mevkisi. En güçlü aday Caner Erkin.


Patrick van Aanholt problemi!

Galatasaray'ın devre arası operasyonunde en aciliyetli olarak gerçekleştirmek istediği hamle Patirck van Aanholt ile yolları ayırmaktı. Ancak Hollandalı oyuncu ayrılığa sıcak bakmadı ve İngiltere'den gelen teklifleri reddetti. İstanbul'da kalmak isteyince de bu bölgeye yerli bir isim alınma kararı ağır bastı. Caner Erkin bu noktada ön plana çıktı. Yönetim yine de deneyimli oyuncuyu göndermek için her yolu deniyor. Emre'nin de sakatlığı buraya transferi mecbur kıldı.

 


12 yıl sonra geri dönüyor!

Caner Erkin, Türkiye'de Manisaspor'dan sonra forma giydiği ilk takım olan Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. 2007'de Manisaspor'dan Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Erkin, 2009-10 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Son gelişmeler sonrası Caner Erkin'in 12 yıl sonra Galatasaray'a dönmeye çok yakın olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.