Galatasaray bombayı patlatmak üzere! Genç yıldız listede...

Galatasaray bombayı patlatmak üzere! Genç yıldız listede...
Yeni sezondaki stoper tandemini belirlemek isteyen Galatasaray, birçok ismi listesinde bulunduruyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un dünya yıldızı bir oyuncunun yanında gelecek vaat eden partner istediği ve Martin Vitik'in alınmasını rica ettiği öğrenildi.

Gelecek sezon da şampiyonluk mücadelesi vermek ve Avrupa'da adından söz ettirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları giderek yoğunlaşıyor. Sarı kırmızılılar iki stoperini gönderirse yerlerine gelecek isimler konusunda temaslarını sıklaştırıyor. Listeye giren futbolcular arasında Çekya'da oynayan ve geleceğin en önemli yetenekleri arasında gösterilen Martin Vitik de var.

Bir dünya yıldızı isteniyor

Victor Nelsson ve Davisnon Sanchez'i satması halinde minimum 30 milyon euroyu kasasına koymaya hazırlanan Galatasaray'da yerlerine gelecek isimler konusunda titizlikle çalışılıyor. Değişimin bir ayağı dünya yıldızı ile gerçekleştirilecek. Yanında ise partner olarak gelecek vaat eden bir isim monte edilecek. Şimdiden Raphael Varane, Kim Min-jae gibi oyuncuların adları basında yer alıyor.

Martin Vitik bombası

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği oyuncular arasında Martin Vitik de bulunuyor. Son dönemdeki satışlarına bir yenisini daha eklemeyi planlayan yönetim, Çekyalı yıldızdan maksimum fayda almak ve kar elde etmek amacında. Diğer yandan 21 yaşındaki stoperin kontratı 2026'de tamamlanıyor. Alt yapısından yetiştiği kulübünde bu sezon 36 karşılaşmaya çıktı. 5 kez rakip fileleri sarstı. 2784 dakika sahada kaldı. 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Yönetimin yaz aylarında Sparta Prag'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.